Emil Rengle, dezvăluiri despre logodna cu Alejandro Fernandez și planurile de nuntă: „Aici căsătoriile de același sex sunt legalizate”

Emil Rengle a mărturisit că el a organizat întreaga cerere în căsătorie.

Emil Rengle și Alejandro Fernandez formează un cuplu de ceva timp. Dansatorul a preferat până acum ca viața personală să o păstreze departe de ochii publicului și au fost rare ocaziile în care a vorbit despre relațiile lui, însă, a început să le împărtășească urmăritorilor de pe rețelele de socializare mai multe imagini în compania partenerului său.

În prezent, Emil Rengle, care a câștigat show-ul „Românii au talent” în anul 2018, trăiește o poveste de dragoste alături de Alejandro Fernandez. Cei doi formează un cuplu de câteva luni, iar recent cei doi au anunțat pe rețelele de socializare că s-au logodit.

Într-un interviu acordat recent, Emil Rengle a mărturisit că el a organizat întreaga cerere în căsătorie, oferind câteva detalii despre acel moment special.

„Încă nu s-a oficializat căsătoria. Suntem doar logodiți, i-am cerut mâna lui Alejandro. Suntem în Mexic, unde o parte din familie locuiește. Evenimentul a avut loc în Puerto Escondido, pe o plajă. Alejandro nu a știut nimic, a fost o surpriză pentru el! A fost un loc magic! A fost, într-adevăr, un hotel de lux. Pe o plajă pustie, unde staff-ul hotelului m-a ajutat cu organizarea cererii lui Alejandro. Au pregătit un foc, pe plajă, noaptea, special pentru noi, de la început până la final am fost susținut ca să pot să îl susțin. Motivul pentru care am ales Mexic a fost pentru că aici trăiește o parte din familia mea, dar și pentru că aici căsătoriile de același sex sunt legalizate, oamenii au alte drepturi, este o țară foarte deschisă!”, a povestit Emil Rengle pentru Cancan.ro.

Emil Rengle a mai povestit că inelele pe care le poartă el și iubitul lui sunt din platină, achiziționate din Dubai, însă momentan nu se grăbesc să facă pasul cel mare spre căsătorie.

„Încă nu ne grăbim cu nunta, vrem să ne luăm timp să fim logodiți și să ne construim viitorul împreună. Alejandro urmează să lanseze niște piese, iar eu o să îl susțin în cariera lui muzicală. Are deja mai multe piese înregistrate în România, dar și în afara țării”, a mai spus el pentru sursa citată.

Cum au anunțat cei doi logodna

Emil Rengle și Alejandro Fernandez se află în această perioadă în Mexic unde petrec o vacanță de vis și au dezvăluit prin intermediul unui clip că au luat decizia de a se logodi.

„Împreună vom crea o casă plină cu flori, bunătate, perne confortabile, odihnă, somn bun, dans, dans minunat, cărți, spațiu, spațiu pentru a fi tu, spațiu pentru a fi eu, și spațiu pentru iubire, iubire, iubire, iubire”, au scris cei doi pe Instagram.

Cum s-au cunoscut cei doi

Recent, cei doi au acordat împreună un interviu în care au vorbit mai multe detalii despre relația lor. Coregraful a povestit cum s-au cunoscut, de fapt.

„Printr-un date, realmente ne-am cunoscut la o masă. Nu, nu ne cunoșteam. El s-a mutat în România în luna martie, din Anglia, l-a trimis Dumnezeu”, a declarat Emil Rengle pentru cancan.ro

Alejandro Fernandez a adăugat faptul că el a fost cel care a făcut primul pas, iar în continuare a spus ce admiră la partenerul lui.

„Nu știu dacă am voie să zic asta în fața camerei. Dar îmi place entuziasmul lui, îmi place personalitatea lui, este frumos, este determinat, uitați-vă la el, este Emil Rengle”, a spus Alejandro Fernandez, partenerul lui Emil Rengle. 

Emil Rengle a vorbit încă de atunci despre posibilitatea de a se căsători cu partenerul său, Alejandro Fernandez. Coregraful ar face acest pas dacă România ar legaliza căsătoriile între persoanele de același sex. 

„Da, m-aș căsători cu Alejandro, 100%. Și dacă nu în România, cred că în scurt timp o să avem drepturi așa cum au toți oamenii care se îndrăgostesc și se căsătoresc, să avem și noi aceleași drepturi. Nu avem încotro, decât să acceptăm iubirea și drepturile care vin cu această emoție frumoasă”, a mai spus Emil Rengle pentru sursa citată anterior. 

Alejandro Fernandez, partenerul lui Emil Rengle, are 27 de ani, provine din Londra, însă în prezent, el locuiește în București, unde lucrează în domeniul afacerilor, fiind consultant. Tânărul, care are origini spaniole, a participat la audițiile pe nevăzute de la „Vocea României”, fiind susținut de iubitului său, Emil Rengle.

În timpul audițiilor, Alejandro Fernandez a interpretat piesa Leave a Light On și a reușit să îi convingă pe cei patru antrenori, Irina Rimes, Smiley, Tudor Chilă, Theo Rose și Horia Brenciu, să se întoarcă cu scaunele. Antrenorii s-au luptat pentru a-l avea în echipa lor, oferind argumente și promisiuni în acest sens.

Citește și:
Andreea Bănică, noi detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Mi s-a părut dubios și am consultat un doctor”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people