Emi și Cuza, primele declarații despre postura de noi prezentatori ai emisiunii iUmor de la Antena 1: „Este o bucurie profesională”

Emi și Cuza sunt prezentatorii noului sezon iUmor.

Emi și Cuza, primele declarații despre postura de noi prezentatori ai emisiunii iUmor de la Antena 1: "Este o bucurie profesională"

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul filmărilor noului sezon, care aduce în rolurile de prezentatori un duo consacrat: Emi și Cuza vor fi alături de concurenți în culisele show-ului.

„Să faci parte din echipa iUmor, un show cu tradiție, este o bucurie pentru noi. Când am primit propunerea de a prezenta sezonul 15 iUmor nici eu, nici Emi nu am stat pe gânduri. Este o bucurie profesională sa primești votul de încredere din partea unei echipe care a reușit sa facă istorie cu acest format. Sperăm ca lucrurile sa decurgă asa cum ne dorim și telespectatorii să ne primească cu brațele deschise. Noi vom face tot posibilul să ne ridicăm la așteptările oamenilor care urmăresc si îndrăgesc acest show de ani buni și să reușim să ducem mai departe ceea ce au construit atât de bine Serban Copoț și Dan Badea”, a declarat Cuza pentru a1.ro.

„Totul a început cu un telefon! Așa încep și căsnicii, și nașteri, și invitații la nuntă, și livrări de colete prin curier și restructurări de post! A fost ceva normal! Când am fost întrebați dacă ne-ar surâde ideea cred că a fost unul dintre momentele în care ne-am înțeles fără să ne spunem nimic unul altuia, pentru că până la urmă va fi o experiență nouă pentru noi, mai ales că este o emisiune de comedie, cumva pe nișa noastră, a ceea ce am făcut în online, unde putem fi noi și unde ne putem simți confortabil! Într-adevăr, ne-am gândit și la rate, la investiții, la ce ne mai ajută banii și am zis că e OK să mergem. Pentru că eu m-am însurat, Cuza și-a luat mașină scumpă, să mai recuperăm și noi”, a povestit, cu umor, Emi pentru sursa citată.

Șerban Copoț a dezvăluit motivul plecării de la iUmor

Șerban Copoț a împlinit recent 42 de ani și, cu ocazia zilei sale de naștere, a anunțat că se desparte de echipa iUmor și de emisiunea pe care a prezentat-o timp de 14 sezoane. Într-un interviu acordat pentru UNICA.ro, artistul a explicat motivele care au stat la baza acestei decizii. El a menționat că a ales să continue cu proiectul său de suflet, Liga Exploratorilor, care reprezintă o combinație perfectă între distracție și educație.

„Da, mă despart de iUmor. După 14 sezoane, este momentul să mai luăm și o pauză. A fost challenging (n.r. provocator), au fost 7 ani în care am făcut parte dintr-o echipă frumoasă, în care a avut loc debutul meu ca prezentator, o zonă care m-a scos din confort. Anul acesta, iUmor s-a suprapus cu taberele mele și nu am cum să renunț la proiectul meu de suflet!”, a declarat Șerban Copoț, pentru Unica.ro.

Taberele organizate de Liga Exploratorilor au loc în Izvoru Mureșului, județul Harghita, și adună copii din întreaga lume. Prin expunerea la situații excepționale într-un mediu controlat, copiii își descoperă abilități de care nu erau conștienți și devin mai încrezători în propriile puteri, prin intermediul celor 5 module educative la care participă, conform informațiilor prezentate pe site-ul proiectului.

Artistul este implicat în proiecte pentru copii

Pe parcursul anilor, Șerban Copoț a dezvoltat un proiect extins care implică sute de copii. În fiecare vară, el organizează mai multe tabere în Izvoru Mureșului, județul Harghita, unde copiii trăiesc o experiență memorabilă și învață să se descurce singuri, în stilul unor adevărați cercetași.

Șerban Copoț a relatat că în acest an s-au înscris 200 de copii din diverse țări, dornici să învețe să se descurce în mediul natural. Prima tabără organizată de artist a avut loc în 2019, când cei 100 de copii participanți au avut oportunitatea de a beneficia de această experiență gratuit.

Inițial, cântărețul a dorit ca totul să fie oferit gratuit, suportat din fondurile asociației Generație Verde pe care o conduce. Prin intermediul unui concurs, 100 de copii au avut privilegiul de a se bucura de această oportunitate. Totuși, mai mulți părinți au aflat despre proiectul său și l-au rugat să organizeze mai multe tabere, fiind dispuși să plătească pentru a oferi micuților lor o astfel de experiență.

Citește și:
Cătălin Bordea, mărturisiri după ce a dezvăluit că divorțează. Ce decizie a luat: „Mi-am pierdut soția, dar…'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people