Elon Musk și Grimes au devenit părinți în secret. Ce nume au ales cei doi pentru copilul lor

Elon Musk și Grimes ar fi devenit părinți pentru al treilea copil.

Elon Musk și Grimes au devenit părinți în secret. Ce nume au ales cei doi pentru copilul lor

Elon Musk și Grimes au devenit părinți în secret, susține o nouă biografie despre CEO-ul Tesla. Potrivit recenziei biografiei lui Musk, scrisă de jurnalistul Walter Isaason și care urmează să fie lansată pe 12 septembrie, publicată de The New York Times, afaceristul în vârstă de 52 de ani și Grimes, în vârstă de 35 de ani, al cărei nume real este Claire Boucher, au întâmpinat un al treilea copil, un băiețel.

Elon Musk și Grimes au un al treilea copil

Nu este clar dacă viitoarea biografie a fondatorului Space X conține mai multe detalii despre copil, inclusiv când sau unde s-a născut. Musk și Grimes i-au urat bun venit fiului lor, X Æ A-12, al cărui nume a fost schimbat ulterior în X Æ A-Xii și este poreclit „X”, pe 4 mai 2020. Apoi au întâmpinat o fiică născută prin intermediul unei mame surogat în decembrie 2021, numită Exa Dark Sideræl, care este supranumită „Y”, la trei luni după ce s-au despărțit public după trei ani împreună.

Potrivit biografiei lui Musk ce urmează să fie lansată, el și Grimes au întâmpinat cel de-al treilea copil împreună, un fiu pe nume Techno Mechanicus, căruia i se spune și „Tau”.

Într-un interviu acordat în martie 2022 pentru Vanity Fair, în care a dezvăluit nașterea lui Exa Dark, Grimes a recunoscut că fostul cuplu și-a dorit mai mulți copii, spunând publicației: „Întotdeauna ne-am dorit cel puțin trei sau patru”. Dar în ziua în care a fost publicat articolul, cântăreața a scris pe Twitter că cei doi s-au despărțit din nou.

Afaceristul mai are încă 8 copii

Pe lângă cei trei copii pe care îi împarte cu Grimes, Musk este tată și pentru cei șase copii pe care îi împarte cu fosta sa soție, scriitoarea canadiană Justine Wilson. Musk a avut primul său fiu, Nevada Alexander, cu Wilson în 2002, dar la vârsta de 10 săptămâni a murit din cauza sindromului morții subite a sugarului (SIDS).

Fosta pereche a întâmpinat apoi gemenii Vivian Jenna Wilson și Griffin. Una dintre gemenele lui Musk, acum în vârstă de 18 ani, a depus o cerere pentru a-și schimba în mod legal numele conform identității sale de gen și a declarat că nu mai dorește să fie înrudită cu tatăl ei, potrivit documentelor judiciare obținute de PEOPLE.

Wilson a născut apoi tripleți numiți Kai, Saxon și Damian în 2006, la doi ani după ce a născut gemenii. Ulterior, Musk i-a mai întâmpinat în secret pe gemenii Strider și Azure, cu Shivon Zilis, în noiembrie 2021, potrivit unor documente judiciare publicate de Insider pe 6 iulie. Gemenii s-au născut în Austin, Texas, cu doar câteva săptămâni înainte ca el și Grimes să își întâmpine fiica împreună.

Grimes a vorbit deschis despre co-parenting-ul cu Musk într-un interviu cu Wired luna trecută, spunând că sunt în curs de a stabili cum vor arăta călătoriile educaționale ale copiilor lor.

„Îmi pasă foarte mult să am o relație foarte bună cu copiii mei. Cred că înțeleg cum să fiu un părinte bun pentru ei. Atât aplicând disciplina, cât și fiind prietenul lor. Cine știe, poate că vor avea resentimente față de mine și vor respinge cultura familiei, dar simt că nu o vor face.”, a spus ea.

Citește și:
Ce nume au ales Rihanna și A$AP Rocky pentru cel de-al doilea copil al lor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people