Elon Musk și-a lansat propriul parfum. Suma fabuloasă pe care a încasat-o din vânzări

În doar câteva ore de la lansarea parfumului Burnt Hair, Elon Musk a încasat un milion de dolari.

Elon Musk și-a lansat propriul parfum. Suma fabuloasă pe care a încasat-o din vânzări

Elon Musk își extinde afacerile! Fondatorul Tesla și-a lansat propriul parfum, iar în doar câteva ore, noul produs i-a adus încasări de un milion de dolari.

„Cu un nume ca al meu, să intru industria parfumurilor era ceva inevitabil. De ce oare m-am împotrivit atât de mult timp?!”, a scris Elon Musk pe Twitter.

În plus, într-o altă postare, omul de afaceri a declarat că produsul său este „cel mai bun din lume.”

Parfumul, care are un nume cel puțin bizar, Burnt Hair (Păr Ars), costă 100 de dolari, și va fi livrat începând cu anul viitor. Însă, partea cu adevărat amuzantă e că parfumul este descris ca fiind „esenţa dorinţei respingătoare.”

Cu toate acestea, Musk, care mai nou se prezintă drept un „vânzător de parfumuri”, a declarat că deja a vândut peste 10.000 de produse.

Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară. „Sunt destul de sigur că în acest moment își bate joc de voi pentru a vedea ce lucru ridicol vă mai poate face să cumpărați” sau „Dacă aș fi vrut un păr ars, m-aș fi plimbat cu o Tesla”, fiind doar câteva dintre postările de pe Twitter.

CEO-ul Tesla, în vârstă de 51 de ani, a devenit tată de gemeni în noiembrie anul trecut, potrivit unor documente judiciare publicate recent de The Insider. Gemenii s-au născut în Austin, Texas. Documentele dezvăluie că, în aprilie, Musk și Shivon Zilis, care este directoare de proiect la compania sa, Neuralink, au cerut unui tribunal din Texas să schimbe numele bebelușilor lor, astfel încât aceștia „să aibă numele de familie al tatălui lor și să conțină numele de familie al mamei lor ca parte a numelui de mijloc.”

Sosirea gemenilor pe lume a avut loc cu doar câteva săptămâni înainte ca Musk și fosta sa parteneră, cântăreața Grimes, să întâmpine o fetiță prin intermediul unei mame surogat în decembrie, în ciuda faptului că cei doi s-au despărțit în septembrie. Ea a dezvăluit nașterea lui Exa Dark Sideræl, pe care au poreclit-o Y, într-un articol pentru Vanity Fair. Ei mai au, de asemenea, un fiu, X Æ A-12.

Elon Musk a vorbit pentru prima oară prin intermediul contului său de Twitter despre faptul că a devenit din nou tată. Acesta a glumit pe marginea acestui subiect, declarând că își face datoria pentru a remedia problema natalității în scădere.

„O rată a natalității în colaps este de departe cel mai mare pericol cu care se confruntă civilizația. Rețineți cuvintele mele, din păcate, sunt adevărate. Sper că aveți familii mari și felicitări celor care au deja!”, a scris Elon Musk pe Twitter.

Citește și:
Jamie Lee Curtis, declarații tranșante despre procedurile estetice: „Dacă îți distrugi fața, nu mai ai ce să faci'

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people