Elon Musk, imagini alături de fiul său și al lui Grimes, în vârstă de 2 ani

Elon Musk l-a prezentat fanilor pe fiul său și al lui Grimes, în vârstă de 2 ani, în timpul unui eveniment.

Elon Musk, imagini alături de fiul său și al lui Grimes, în vârstă de 2 ani

Elon Musk l-a adus pe scenă pe fiul său și al lui Grimes, X AE A-XII, în vârstă de 2 ani, în timpul unui eveniment care a avut loc la hotelul Fontainebleau din Miami. Micuțul a arătat adorabil într-o cămașă gri, pantaloni negri și adidași asortați, în timp ce a luat o gustare și s-a așezat în brațele tatălui său în timpul discuției din cadrul conferinței de marketing POSSIBLE.

Elon Musk, imagini inedite alături de fiul său de 2 ani

Publicul a fost încântat de cel mic, în timp ce Musk se juca cu el în fața audienței. Fondatorul Tesla în vârstă de 51 de ani și Grimes, în vârstă de 35 de ani, și-au întâmpinat băiețelul în mai 2020. În luna decembrie a anului următor, X AE A-XII a devenit frate mai mare, când fiica celor doi a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat. Grimes a ținut secretă existența copilului timp de trei luni înainte de a împărtăși vestea cu Vanity Fair.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

În timp ce nou-născutul a fost numit inițial Exa, cântăreața a scris pe Twitter în luna martie că porecla copilului de un an este acum „‘Y’ … sau ‘De ce?’ sau doar ‘?'” Musk este, de asemenea, tată de gemeni, născuți în noiembrie 2021, pe care îi are alături de Shivon Zilis, directoare executivă Neuralink. De asemenea, el și fosta soție, Justine Musk, au cinci copii, acum adolescenți: gemenii Griffin și Vivian, de 19 ani, și tripleții Saxon, Kai și Damian, de 17 ani.

Primul copil al fostului cuplu, Nevada, a murit la 10 săptămâni în 2002. În octombrie 2022, CEO-ul Tesla a explicat la un eveniment organizat de Wall Street Journal de ce vrea ca alte familii să-i calce pe urme și să aibă „mai mulți copii”.

Elon Musk a vorbit pentru prima oară prin intermediul contului său de Twitter despre faptul că a devenit din nou tată. Acesta a glumit pe marginea acestui subiect, declarând că își face datoria pentru a remedia problema natalității în scădere.

O rată a natalității în colaps este de departe cel mai mare pericol cu care se confruntă civilizația. Rețineți cuvintele mele, din păcate, sunt adevărate. Sper că aveți familii mari și felicitări celor care au deja!„, a susținut el la acea vreme, numind rata scăzută a natalității „unul dintre cele mai mari riscuri pentru civilizație”.

Fondatorul Tesla încurajează familiile cu mulți copii

Începând cu luna octombrie a aceluiași an, Musk a declarat pentru Financial Times că era „destul de sigur că nu vor apărea alți copii” în viitorul familiei sale.

CEO-ul Tesla, în vârstă de 51 de ani, a devenit tată de gemeni în noiembrie anul trecut, potrivit unor documente judiciare publicate de The Insider. Gemenii s-au născut în Austin, Texas. Documentele dezvăluie că, în aprilie, Musk și Shivon Zilis, care este directoare de proiect la compania sa, Neuralink, au cerut unui tribunal din Texas să schimbe numele bebelușilor lor, astfel încât aceștia „să aibă numele de familie al tatălui lor și să conțină numele de familie al mamei lor ca parte a numelui de mijloc.”

Citește și:
Delia, gest neașteptat la masa juriului iUmor. Cum a reacționat Cătălin Bordea

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people