Elon Musk a intentat primul proces de custodie împotriva lui Grimes

Elon Musk ar fi dat-o pe Grimes în judecată înainte ca artista să aducă acuzații grave la adresa lui.

Elon Musk a intentat primul proces de custodie împotriva lui Grimes

Titlurile din întreaga lume au anunțat săptămâna aceasta că Grimes l-a dat în judecată pe Elon Musk pentru custodia celor trei copii ai lor, însă Musk însuși a fost cel care a dat-o în judecată pentru prima dată pe partenera sa, în secret, luna trecută, potrivit Insider.

Elon Musk o dă în judecată pe mama copiilor săi, Grimes

Pe 7 septembrie, CEO-ul Tesla a dat-o în judecată pe Grimes, fosta sa iubită, pentru a stabili o relație și accesul la copiii săi și a acuzat-o că s-a mutat în California pentru a scăpa de instanțele din Texas. În documentele obținute de Insider, Musk a declarat că a vrut să „stabilească relația părinte-copil” cu copiii lui și ai lui Grimes, X, care are 3 ani, Exa (sau Y) și Tau, în vârstă de un an. El a spus că Grimes, al cărei nume real este Claire Boucher, a locuit cu el și cu copiii lor din mai până în iulie anul acesta. De asemenea, el a susținut că ea s-a mutat în California „într-o încercare aparentă de a ocoli jurisdicția” instanțelor din Texas.

Musk a declarat, în documentele depuse, că el crede că disputa privind custodia se va rezolva, dar că dorește ca instanțele din Texas să intervină în caz contrar. Cazul său a fost comunicat lui Grimes pe 13 septembrie, iar aceasta a depus propriul proces împotriva lui Musk pe 29 septembrie. Acțiunea lui Grimes solicită custodia fizică a copiilor și include un „ordin de restricție standard” care ar împiedica să fie mutați din California de către oricare dintre părinți.

Artista și CEO-ul Tesla s-au despărțit de mai multe ori

Inițial, o audiere a fost stabilită pentru vineri, dar a fost anulată după ce părțile au fost de acord să fie sigilate, potrivit unui oficial al instanței. Aceasta este doar cea mai recentă dispută legată de copii între Musk și Grimes, artista cu care a avut o relație de mai multe ori din 2018 și până în prezent.

Grimes a mărturisit în urmă cu câteva săptămâni că Elon Musk nu îi permite să își vădă fiul. Aceasta a comentat la postarea pe care Walter Isaacson a făcut-o pe Twitter, ce dezvăluia mai multe fotografii cu gemenii pe care miliardarul îi are împreună cu Shivon Zilis. Câteva zile mai târziu, Grimes a explicat pe aceeași platformă că a luat legătura cu Zilis, în vârstă de 37 de ani, pentru a rezolva situația tensionată.

„Hei, aș prefera să nu mai însuflețesc acest ciclu de presă actual, dar vreau să de-escaladez narațiunea în acest moment”, a început artista. Adresându-se comentariilor sale față de Shivon Zilis, executivul Neuralink, în vârstă de 37 de ani, care este mama gemenilor lui Musk, Strider și Azure, în vârstă de 22 de luni, născuți cu doar câteva săptămâni înainte de Exa, ea a continuat: „Am vorbit în sfârșit cu Shivon pe larg, ceea ce trebuia să se întâmple de mult timp. Vă rog nu fiți supărați pe ea! Ne respectăm foarte mult una pe cealaltă și suntem încântate să devenim prietene și să avem copii care să crească împreună.”

Citește și:
Imaginile cu care Antonia a surprins pe toată lumea. Artista a pozat nemachiată și și-a impresionat fanii

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people