Ellie Goulding divorțează după patru ani de căsnicie

Ellie Goulding și Caspar Jopling s-au căsătorit în 2019 și au împreună un băiețel în vârstă de doi ani.

Ellie Goulding divorțează după patru ani de căsnicie

Ellie Goulding și Caspar Jopling s-au despărțit după patru ani de căsnicie. Vestea a fost dată chiar de către cei doi, care au postat pe conturile lor de Instagram mesaje în care își anunțau fanii că au decis să meargă pe drumuri separate. În plus, Ellie și Casper au menționat că rămân prieteni și că îl vor crește împreună pe fiul lor, Arthur, în vârstă de 2 ani.

„Având în vedere poveștile recente, simt că nu mi-a mai rămas decât să vă anunț pe toți că eu și Caspar ne-am despărțit în privat cu ceva timp în urmă. Rămânem cei mai apropiați prieteni și am reușit cu succes să îl creștem pe fiul nostru, având mereu în minte interesele acestuia. Ne-am angajat să protejăm intimitatea familiei noastre și le mulțumim anticipat oamenilor pentru că ne respectă dorințele – nu vom mai face alte comentarii. Vă mulțumim.”, a fost mesajul pe care artista, în vârstă de 37 de ani, l-a împărtășit pe contul său de Instagram.

Și fostul său partener, Casper, a făcut o declarație similară, mărturisind că ruptura a avut loc în urmă cu ceva timp.

„Salut oameni buni – sper că aveți o zi bună. Simt (cu tristețe) că trebuie să spun ceva despre relația actuală dintre mine și Ellie, care sper că va face să dispară orice speculație din tabloide. Ellie și cu mine am luat decizia de a ne despărți cu ceva timp în urmă”, și-a început mesajul Casper.

„Familia noastră și prietenii apropiați știu de ceva timp – în rest, am ales să facem tot ce putem pentru a păstra acest lucru privat. Ellie și cu mine rămânem cei mai apropiați prieteni și, cel mai important, suntem ‘co-părinți’ pentru cel mai bun copil din lume, Arthur. Acesta este ultimul lucru pe care vreau să îl spun pe această temă – și vă rog să respectați intimitatea mea și a lui Ellie. Mulțumesc mult, Caspar.”

Ellie Goulding și Caspar Jopling s-au cunoscut în 2016 prin intermediul unor prieteni comuni, iar doi ani mai târziu s-au logodit. Cei doi au anunțat fericitul eveniment printr-un anunț în ziar, o metodă tradițională aleasă și de alte vedete precum Kit Harington și Rose Leslie sau Benedict Cumberbatch și Sophie Hunter.

Ellie Goulding și Caspar Jopling au publicat anunțul în ziarul The Times: „Este anunțată logodna lui Caspar, fiul lui Hon Nicholas Jopling de Yorkshire și a lui Jayne Warde-Aldam de Yorkshire, cu Elena, fiica lui Arthur Goulding de Hertfordshire și a lui Tracey Sumner de West Midlands'.

Caspar a ales să anunțe logodna și pe Instagram, transmițându-i artistei un mesaj emoționant: „Îmi voi petrece restul vieții alături de această persoană cu adevărat extraordinară, frumoasă. Nimeni altcineva nu m-a făcut să mă simt vreodată mai plin de viață, de fericire sau de dragoste. Speranță, pasiune, încredere și mai multă dragoste. Nu a existat vreodată o persoană care să mă completeze mai bine și nu va exista o altă persoană alături de care m-aș putea simți la fel de complet. Abia aștept să explorăm lumea împreună, să râdem la glume stupide, să vorbim până la primele ore ale dimineții despre artă, muzică, întreaga lume și viitor. Te iubesc Elena.”

Citește și:
Chiara Ferragni și Fedez divorțează? Cum a fost surprinsă creatoarea de conținut după apariția zvonurilor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people