ELLE New Media AWARDS 2024 – Best people, best crowd

Pentru al nouălea an consecutiv, ELLE a desemnat cele mai influente personalități din social media în cadrul galei ELLE New Media Awards.

Pentru al nouălea an consecutiv, ELLE România a desemnat pentru al nouălea an la rând cele mai influente personalități din social media în cadrul galei ELLE New Media Awards, cel mai stylish eveniment dedicat comunității online.

Creatori și creatoare de conținut, vedete, personalități din showbiz-ul românesc, prieteni și colaboratori ai revistei, muzică bună, ținute de party reunite sub dress code-ul Fun Juicy Flirty: iată ingredientele care au contribuit la succesul celei mai așteptate petreceri a sezonului, desfășurată la Clubul Diplomatic.

Petrecerea a culminat cu ceremonia de premiere, care a dezvăluit publicului câștigătorii celor 8 categorii ELLE New Media AWARDS 2024, votați în exclusivitate de către public pe site-ul elle.ro.

Gazdele evenimentului au fost Roxana Voloșeniuc, redactora-șefă ELLE România, și Maurice Munteanu, fashion editor ELLE România. Pe scenă a mai urcat Alexandra Stan, care a susținut un moment artistic foarte apreciat de persoanele prezente la gala ELLE New Media Awards 2024, iar atmosfera a mai fost întreținută de DJ Claudia.

La reușita petrecerii în cadrul căreia au fost desemnați câștigătorii ELLE New Media AWARDS 2024 au contribuit sponsorii acestui eveniment: Forcapil, Motivi, Nuxe, Ploom, Dyson, cărora le mulțumim mult pentru sprijin! Le mulțumim, de asemenea, și partenerilor noștri Don Julio, Beciul Domnesc, Heineken, Strongbow, Pepsi, Flash Tattoos și Musik Sound.

Imaginile de la eveniment au fost realizate de Vlad Chirea și de fotografii de la Fotografultau.ro.

Citește și:
Câștigătorii ELLE New Media AWARDS 2024

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people