ELLE New Media AWARDS 2024: Atmosferă

Iată cum a fost atmosfera de la ELLE New Media AWARDS 2024 și descoperă fotografiile surprinse în cadrul evenimentului organizat la Clubul Diplomatic.

ELLE România a desemnat pentru al nouălea an la rând cele mai influente personalități din social media în cadrul galei ELLE New Media Awards, cel mai stylish eveniment dedicat comunității online.

Creatori și creatoare de conținut, vedete, personalități din showbiz-ul românesc, prieteni și colaboratori ai revistei, muzică bună, ținute de party reunite sub dress code-ul Fun Juicy Flirty: iată ingredientele care au contribuit la succesul celei mai așteptate petreceri a sezonului, desfășurată la Clubul Diplomatic.

Petrecerea a culminat cu ceremonia de premiere, care a dezvăluit publicului câștigătorii celor 8 categorii ELLE New Media AWARDS 2024, votați în exclusivitate de către public pe site-ul elle.ro. Iată câștigătorii ELLE New Media AWARDS 2024!

Câștigătorii ELLE New Media AWARDS 2024

Daniel Necula a câștigat premiul pentru Newcomer iar trofeul de la categoria Real Talk a fost obținut de către Vlad Zaha.

Cătălin Moise a primit trofeul pentru categoria Podcast/Vlog, în timp ce Ioana Grama a fost câștigătoare la categoria Lifestyle.

Câștigătoarea la categoria Most Popular este Ana Petcu, iar premiul pentru cea mai influentă personalitate în zona de Fashion a mers către Silvia Cristescu.

Ștefania Olariu a obținut premiul la categoria Beauty, iar Theo Rose a primit trofeul pentru categoria Celebrity.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Gazdele evenimentului au fost Roxana Voloșeniuc, redactora-șefă ELLE România, și Maurice Munteanu, fashion editor ELLE România. Pe scenă a mai urcat Alexandra Stan, care a susținut un moment artistic foarte apreciat de persoanele prezente la gala ELLE New Media Awards 2024, iar atmosfera a mai fost întreținută de DJ Claudia.

La reușita petrecerii în cadrul căreia au fost desemnați câștigătorii ELLE New Media AWARDS 2024 au contribuit sponsorii acestui eveniment: Forcapil, Motivi, Nuxe, Ploom și Dyson, cărora le mulțumim mult pentru sprijin! Le mulțumim, de asemenea, și partenerilor noștri Don Julio, Heineken, Strongbow, Pepsi, Beciul Domnesc, Flash Tattoos, limonada Limmo (Ugatti) și Musik Sound.

Imaginile de la eveniment au fost realizate de Vlad Chirea și de fotografii de la Fotografultau.ro.

Citește și:
ELLE New Media AWARDS 2024 – Best people, best crowd

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video