Elena Ionescu, primele dezvăluiri despre experiența Survivor All Stars, după eliminare: „Mi s-a confirmat”

Elena Ionescu a oferit primele declarații despre participarea sa la Survivor All Stars, după ce a fost eliminată.

Elena Ionescu, primele dezvăluiri despre experiența Survivor All Stars, după eliminare: "Mi s-a confirmat"

PRO TV a difuzat joi ultimul episod din a doua săptămână a emisiunii Survivor All Stars. La încheierea acestei ediții, echipa Războinicilor a obținut o nouă victorie, iar Elena Ionescu a fost eliminată după ce a pierdut un duel împotriva Roxanei Nemeș.

Elena Ionescu, primele declarații după eliminarea de la Survivor All Stars

Artista a fost eliminată din competiție și a oferit mai multe detalii despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană. Într-un interviu pentru Ciao.ro, Elena Ionescu a dezvăluit că a resimțit o presiune printre colegii săi de echipă, însă într-un final s-au înțeles foarte bine.

„Am simțit încă de la început o mică presiune în acest sens! Ea era normală, fiecare voia să vadă și să încerce să înțeleagă care a fost atuul meu, cumva! Ulterior, cred că și-au dat seama și ei că sunt inofensivă, reală, asumată cu dorința de a trăi experiența frumos, nicidecum prin a călca pe vreun principiu pentru că sunt un om al echipei, nu de una singură!”, a precizat Elena Ionescu.

Cum a perceput artista toată experiența

După ce a ieșit din competiție, Elena Ionescu a precizat că a resimțit foarte mult dorul de casă, iar contactul cu cei dragi i-a afectat concentrarea. De asemenea, fiul vedetei a fost fericit atunci când a aflat că mama lui se întoarce acasă, după câteva săptămâni.

„Răzvan s-a bucurat cel mai mult! Lui îi era foarte greu deoarece noi doi petrecem foarte mult timp împreună, iar acum situația a fost un pic diferită decât atunci când am plecat prima oară și el abia făcuse un anișor! Acum a conștientizat și i-a fost mult mai greu! Eu simțeam telepatic asta și atunci când am ieșit, doar mi s-a confirmat că lui i-a fost cel mai greu!”

„În cazul de față, acolo, nu e foarte bine să te conectezi cu cei de acasă deoarece cel puțin pe mine mă scoate cumva din film! Adică, prefer să nu știu că îi e greu pentru că asta deja o simt, să mai fi și văzut, m-ar fi bulversat și nu aș fi vrut să arăt nicio secundă această slăbiciune a mea, deoarece s-ar fi putut interpreta ca o victimizare sau un pretext… iar în acest joc, nu e loc de așa ceva, tuturor ne este greu!”, a declarat artista.

Întrebată dacă există regrete după eliminare, Elena Ionescu a mărturisit că are o părere de rău deoarece nu a stat foarte mult în competiție. Cu toate acestea, artista s-a bucurat din plin de fiecare experiență trăită în junglă.

„E normal să existe un regret! Am realizat, deși nu credeam, că mai pot, că am îndurat ce era mai greu de început, respectiv adaptarea! A fost relativ rapid, însă m-am bucurat din suflet de tot ce am trăit! Am cunoscut oameni minunați, atât cei din producția proiectului, cât și cei din echipă! Mă simt oricum câștigătoare pentru șansa pe care am avut-o! Sunt fericită și consider că așa a fost să fie! M-am rugat ca indiferent ce va fi, să revin sănătoasă, iar acest gând s-a realizat! Sunt bine, sunt fericită!:)”

„M-am înțeles bine cu toată lumea! Pe cei nou veniți, nu am avut timp să îi cunosc decât din poveștile celorlalți și nu pot să spun că i-am simțit foarte deschiși… Au venit cu o strategie pe care, probabil, o să o vedem cu toții ulterior!”, a mai spus vedeta.

Citește și:
Carmen Grebenișan spune adevărul despre operațiile sale estetice: „Am acid hialuronic în buze și mi-am umplut cearcănele, mi-am pus botox…'

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people