Elena Gheorghe, dezvăluiri neașteptate despre relația cu soțul ei și conflictele din căsnicia ei: „Câteodată ies scântei”

Elena Gheorghe a vorbit deschis despre căsnicia ei și despre conflictele care apar în relația cu soțul ei.

Elena Gheorghe, dezvăluiri neașteptate despre relația cu soțul ei și conflictele din căsnicia ei: "Câteodată ies scântei"

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete din România. Ei s-au cunoscut pe când artista avea doar 15 ani și el 18 ani, pe vremea când amândoi făceau parte din trupa Mandinga. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii adorabili, pe Nicholas Răzvan și pe Amelie Nicole.

Elena Gheorghe a vorbit mereu deschis atât despre momentele plăcute din viața ei, cât și despre clipele extrem de dificile pe care le-a traversat. Artista are o relație de cuplu de invidiat cu partenerul ei, Cornel Ene, și mulți sunt curioși să știe cum fac față cei doi situațiilor dificile pe care le întâmpină, dar și cum păstrează un echilibru între viața personală și cea profesională.

„Discuțiile noastre aprinse se iscă pe teme profesionale. Amândoi ne susținem mereu ideile și câteodată ies scântei. Eu și Cornel am stabilit să nu ducem aceste conversații acasă, așa că le lăsăm „la ușă”. Și, ulterior, lămurim toate problemele și luăm împreună cele mai bune decizii. Comunicăm foarte bine, iar când unul dintre noi este nervos, celălalt îl lasă să se calmeze, apoi vorbim pe îndelete”, a povestit cântăreața într-un interviu acordat recent pentru Ciao.ro.

Acum ceva timp, Elena Gheorghe a fost invitată în emisiunea „Duet”, moderată de artista Alexandra Ungureanu, ocazie cu care a vorbit despre secretele căsniciei fericite cu soțul ei. Cântăreața a punctat faptul că la baza relației lor stă prietenia și că amândoi comunică deschis pe orice subiect.

„Este destul de rar în ziua de azi, din păcate, și asta văd și la prietenele mele, cunoștințele mele, pentru că traversăm niște vremuri care implică cumva să ai încrederea aia în omul de lângă tine, să te poți baza pe el. Dacă ești dezechilibrat, trebuie să fie cineva acolo lângă tine, care să te așeze, să zică: ‘Gata, e bine, o să fie bine, o să trecem și peste asta.’ La baza relației noastre stă în primul rând prietenia. Noi ne spunem tot ce ne trece prin cap. Nu sunt genul ăla care să mă gândesc: ‘„Oare ar fi bine să îi spun soțului meu așa ceva? Oare ar mai avea farmec, nu o să îl surprindă sau din contră o să se obișnuiască că îi spun așa și nu o să i se mai pară că sunt misterioasă?'”.

De asemenea, Elena Gheorghe a făcut mărturisiri și despre cei doi copii și creșterea lor.

„Când nu ești mamă spui multe și când vine copilul, practic ce ai spus tu este egal cu zero. Pentru că, de fapt, personalitatea lui, el este cel care te învață cum să îl crești. Nu îl crești tu cum vrei tu și cum crezi tu. Ia de aici și învață! Așa îmi spune copilul. Ame este un fel de Elena mică, o dificilă, iar Nicholas e super smart și matur pentru vârsta lui și așezat așa cum e tatăl lui”, a adăugat Elena Gheorghe în emisiunea „Duet.”

Citește și:
Theo Rose, dezvăluiri inedite despre botezul fiului ei, Sasha Ioan. Unde a avut loc evenimentul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people