Elena Gheorghe, dezvăluiri inedite despre căsnicia ei. Ce regulă respectă artista și Cornel Ene în relația lor: „Pentru reconectare”

Elena Gheorghe a vorbit despre relația cu soțul ei, Cornel Ene.

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete din România. Ei s-au cunoscut pe vremea când amândoi făceau parte din trupa Mandinga. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii adorabili, pe Nicholas Răzvan și pe Amelie Nicole.

Elena Gheorghe a vorbit despre relația cu soțul ei, Cornel Ene. Artista și partenerul ei au petrecut recent o vacanță în doi, după ce ultima călătorie de felul acesta a fost în urmă cu un an. Cu ocazia asta, cântăreața a dezvăluit că ea și partenerul ei de viață țin foarte mult la a avea și vacanțe în care să petreacă timpul singuri. 

„Împreună nu am mai fost de anul trecut, tot așa de prin iunie – iulie, dacă nu mă înșel. Destul de rar, dar măcar o dată pe an, dacă nu, măcar la un an jumătate se întâmplă acest lucru, la care eu țin foarte mult. Cred eu cumva că această vacanță în cuplu ar trebui să fie o chestie de la stat, adică să spună cineva, literă de lege: mami și cu tati sau nu contează dacă ai sau nu copii, important este să mergi ca și cuplu. E super important pentru înțelegerea voastră, pentru reconectare”, a declarat Elena Gheorghe pentru ciao.ro

Elena Gheorghe a mai spus și cum a decurs prima întâlnire cu părinții soțului ei, Cornel Ene. 

„Cred că în 2006, acum vreo 18 ani. Eram destul de emoționată, pentru că era pentru prima oară când îi vedeam, dar ei au fost foarte prietenoși așa din prima cu mine. Cumva noi ne cunoșteam, pentru că Cornel era în Mandinga, ei veneau la concertele noastre, nu era pentru prima oară când îi vedeam, dar atunci am făcut cumva cunoștință oficial în calitate de iubita băiatului lor. Iar Meme, soacra mea, m-a făcut să mă simt foarte relaxată, adică a vorbit relaxat cu mine și atunci am zis: înseamnă că-i de bine, mă plac!”, a completat artista pentru sursa citată.

Elena Gheorghe a vorbit mereu deschis atât despre momentele plăcute din viața ei, cât și despre clipele extrem de dificile pe care le-a traversat. Artista are o relație de cuplu de invidiat cu partenerul ei, Cornel Ene, și mulți sunt curioși să știe cum fac față cei doi situațiilor dificile pe care le întâmpină, dar și cum păstrează un echilibru între viața personală și cea profesională.

Într-un interviu acordat recent, Elena Gheorghe a vorbit despre modul în care îmbină cariera cu viața de familie.

„Destul de greu, ăsta e adevărul, dar facem în așa fel încât să nu lipsim nici de colo, nici de colo, cu nopți nedormite, dar important este că fac ceea ce-mi place și mă împlinește”, a povestit Elena Gheorghe pentru Spynews.ro.

Cântăreața a mărturisit și că este norocoasă că se poate baza pe ajutorul unei bone, dar și al bunicilor atunci când lipsește de acasă din cauza concertelor.

„În primul rând eu mă fac fericită pentru că ține de mine dacă sunt fericită sau nu. Cei din jurul meu cu siguranță îmi dau motive de fericire, dar ține de mine să aleg fericirea sau să nu o aleg. Eu sunt pionul principal care aprobă sau dezaprobă fericirea, bineînțeles familia mea, copiii mei, soțul meu, oamenii pentru care cânt, faptul că Dumnezeu mi-a dat acest dar și încă simt după atâta timp să cânt cu multă bucure și multă împlinire în suflet și lucruri mărunte, nu chestii foarte mărețe. Am trecut și prin chestii foarte mărețe și mi-am dat seama că de fapt e o iluzie a fericirii. Fericirea pe bune e cea simplă”, a mai zis Elena Gheorghe pentru sursa citată.

Citește și:
CRBL, confesiuni despre actuala relație cu Elena, fosta lui soție, după ce au divorțat: „Și tristețe și eliberare, cumva…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people