Elena Gheorghe, dezvăluiri despre viața de familie. Cum se împarte între carieră și rolul de mamă: „O iluzie a fericirii”

Elena Gheorghe a vorbit deschis despre căsnicia ei și rolul de mamă.

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete din România. Ei s-au cunoscut pe când artista avea doar 15 ani și el 18 ani, pe vremea când amândoi făceau parte din trupa Mandinga. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii adorabili, pe Nicholas Răzvan și pe Amelie Nicole.

Elena Gheorghe a vorbit mereu deschis atât despre momentele plăcute din viața ei, cât și despre clipele extrem de dificile pe care le-a traversat. Artista are o relație de cuplu de invidiat cu partenerul ei, Cornel Ene, și mulți sunt curioși să știe cum fac față cei doi situațiilor dificile pe care le întâmpină, dar și cum păstrează un echilibru între viața personală și cea profesională.

Într-un interviu acordat recent, artista a vorbit despre modul în care îmbină cariera cu viața de familie.

„Destul de greu, ăsta e adevărul, dar facem în așa fel încât să nu lipsim nici de colo, nici de colo, cu nopți nedormite, dar important este că fac ceea ce-mi place și mă împlinește”, a povestit Elena Gheorghe pentru Spynews.ro.

Cântăreața a mărturisit și că este norocoasă că se poate baza pe ajutorul unei bone, dar și al bunicilor atunci când lipsește de acasă din cauza concertelor.

„În primul rând eu mă fac fericită pentru că ține de mine dacă sunt fericită sau nu. Cei din jurul meu cu siguranță îmi dau motive de fericire, dar ține de mine să aleg fericirea sau să nu o aleg. Eu sunt pionul principal care aprobă sau dezaprobă fericirea, bineînțeles familia mea, copiii mei, soțul meu, oamenii pentru care cânt, faptul că Dumnezeu mi-a dat acest dar și încă simt după atâta timp să cânt cu multă bucure și multă împlinire în suflet și lucruri mărunte, nu chestii foarte mărețe. Am trecut și prin chestii foarte mărețe și mi-am dat seama că de fapt e o iluzie a fericirii. Fericirea pe bune e cea simplă”, a mai zis Elena Gheorghe pentru sursa citată.

Artista, detalii despre relația cu soțul ei

Elena Gheorghe i-a dedicat multe piese jumătății sale, însă „Cel mai bun om de pământ” este cea care exprimă cel mai bine povestea lor. Ea consideră că soțul ei are multe calități, dar acestea sunt atât de variate încât greu pot fi numărate, deoarece partenerul ei de viață o surprinde mereu. Fiecare zi și fiecare etapă a vieții lor sunt diferite și pline de surprize.

„Este un bărbat romantic, este un bărbat care face surprize, nu tot timpul. E imprevizibil, acum da, mâine nu. Nu se limitează la gestul de a-mi aduce flori. Sunt gesturi mai importante decât atât, o vorbă bună spusă la momentul potrivit, o îmbrățișare când ai nevoie, faptul că îmi deschide portiera. Sunt mici lucruri care fac diferența. Faptul că vine să mă aducă la un eveniment și stă alături de mine sau are grijă de mine, mă protejează. Sunt lucruri care contează mai mult decât vacanțele, iahturile și alte chestii de genul acesta, deși și alea îmi plac. Îmi place să merg în vacanță de nu mai pot, dar atunci când avem treabă el mă răsfață cu astfel de gesturi mici, dar valoroase”, mai spune artista.

Elena Gheorghe vorbește deseori despre viața ei de familie și despre creșterea celor doi copii. Artista se simte împlinită, însă nu a ascuns până acum faptul că a întâmpinat și provocări. 

„E foarte complexă aș putea spune, e frumoasă, este și solicitantă, are foarte multe nuanțe, dar cel mai important e că există, că suntem împreună și că suntem sănătoși, restul lucrurilor se fac pe parcurs, chiar dacă nu sunt perfecte, dar în imperfecțiune este minunat să fii liniștit și echilibrat, în rest se rezolvă toate”, a declarat Elena Gheorghe pentru spynews.ro

Citește și:
Jennifer Lopez, aspru criticată de fani: Comportament nepoliticos și dezgustător'. Clipul video cu artista a devenit viral

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people