Elena Gheorghe, dezvăluiri despre momentele dificile prin care trece familia ei

Elena Gheorghe trece printr-o perioadă dificilă din cauza problemelor de sănătate cu care familia sa se confruntă.

Elena Gheorghe, dezvăluiri despre momentele dificile prin care trece familia ei

Elena Gheorghe este una dintre vedetele din România extrem de active în mediul online, aceasta având o relație foarte apropiată cu fanii săi care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Însă, în ultima perioadă artista nu și-a mai încântat publicul cu obișnuitele sale postări. În urma numărului mare de mesaje pe care le-a primit pe această temă, Elena a ținut să explice motivul pentru care nu a mai fost prezentă în mediul online. Aceasta a mărturisit că traversează o perioadă dificilă din cauza problemelor de sanătate cu care familia sa se confruntă.

„Dragii mei, mulțumesc din suflet pentru mesaje și pentru faptul că îmi simțiți lipsa! În curând voi reveni aici în online, deocamdată sunt încă implicată trup și suflet în problemele de sănătate ale familiei mele. Este o perioadă grea, dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece peste. Sănătate tuturor! Vă îmbrățișez pe toți!”, a scris Elena Gheorghe pe contul său de Instagram, fără a oferi însă mai multe detalii.

Într-o altă postare pe care a făcut-o în urmă cu câteva luni, artista a mărturisit faptul că nu exclude ideea de a mai avea încă un copil.

„Și dacă se ia, îl așteptăm pe al treilea cu brațele deschise🥰 @nicolecherry arăți superb, îți doresc sarcină ușoară și un bebe frumos ca tine!”, a scris Elena Gheorghe în descrierea imaginilor in care se afla alături de Nicole Cherry.

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din România și au împreună doi copii: un băiețel, Nicholas Răzvan, care s-a născut în decembrie 2011 și o fetiță, Amelie Nicole, care a venit pe lume pe 15 iulie 2017. Elena Gheorghe și Cornel Ene s-au căsătorit în 2011. Anul acesta, pe 30 iulie, cei doi au aniversat 16 ani de relație și 10 ani de logodnă, iar în aceeași zi artista a implinit vârsta de 36 de ani.

„30 iulie are 3 semnificații pentru mine: m-am născut, mi-am găsit sufletul pereche și m-am logodit. Soțul meu ar putea fi perfect… singurul lucru care mă calcă pe nervi la el este că se bronzează foarte repede, iar mie îmi trebuie două veri ca să-l ajung”, a mai spus artista în glumă pe contul ei de Instagram.

Citește și:
Anca Țurcașiu vorbește despre schimbările din viața ei de când a divorțat

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people