Elena Gheorghe, dezvăluiri despre familie. Ce spune artista despre al treilea copil: „Alte planuri…”

Elena Gheorghe a vorbit deschis despre familia ei, dezvăluind dacă vrea un al treilea copil.

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete din România. Ei s-au cunoscut pe vremea când amândoi făceau parte din trupa Mandinga. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii adorabili, pe Nicholas Răzvan și pe Amelie Nicole.

Elena Gheorghe a vorbit despre familia ei

Artista a vorbit deschis despre familia ei în cadrul unui interviu recent. Elena Gheorghe nu a ezitat să răspundă întrebărilor legate de eventualitatea unui al treilea copil. Cântăreața a recunoscut că ea și soțul ei nu plănuiesc să își mărească familia momentan.

„Nu mărim familia, rămânem în formulă de 4, asta dacă nu are Dumnezeu alte planuri cu noi. Noi ni le dorim așa dar dacă Dumnezeu vrea să mărim familia, vom merge pe mâna lui.”, a spus Elena Gheorghe pentru Wowbiz.ro.

Artista a vorbit despre relația cu soțul ei

Elena Gheorghe a vorbit despre relația cu soțul ei, Cornel Ene. Artista și partenerul ei au petrecut recent o vacanță în doi, după ce ultima călătorie de felul acesta a fost în urmă cu un an. Cu ocazia asta, cântăreața a dezvăluit că ea și partenerul ei de viață țin foarte mult la a avea și vacanțe în care să petreacă timpul singuri. 

„Împreună nu am mai fost de anul trecut, tot așa de prin iunie – iulie, dacă nu mă înșel. Destul de rar, dar măcar o dată pe an, dacă nu, măcar la un an jumătate se întâmplă acest lucru, la care eu țin foarte mult. Cred eu cumva că această vacanță în cuplu ar trebui să fie o chestie de la stat, adică să spună cineva, literă de lege: mami și cu tati sau nu contează dacă ai sau nu copii, important este să mergi ca și cuplu. E super important pentru înțelegerea voastră, pentru reconectare”, a declarat Elena Gheorghe pentru ciao.ro

Elena Gheorghe a mai spus și cum a decurs prima întâlnire cu părinții soțului ei, Cornel Ene. 

„Cred că în 2006, acum vreo 18 ani. Eram destul de emoționată, pentru că era pentru prima oară când îi vedeam, dar ei au fost foarte prietenoși așa din prima cu mine. Cumva noi ne cunoșteam, pentru că Cornel era în Mandinga, ei veneau la concertele noastre, nu era pentru prima oară când îi vedeam, dar atunci am făcut cumva cunoștință oficial în calitate de iubita băiatului lor. Iar Meme, soacra mea, m-a făcut să mă simt foarte relaxată, adică a vorbit relaxat cu mine și atunci am zis: înseamnă că-i de bine, mă plac!”, a completat artista pentru sursa citată.

Elena Gheorghe a vorbit mereu deschis atât despre momentele plăcute din viața ei, cât și despre clipele extrem de dificile pe care le-a traversat. Artista are o relație de cuplu de invidiat cu partenerul ei, Cornel Ene, și mulți sunt curioși să știe cum fac față cei doi situațiilor dificile pe care le întâmpină, dar și cum păstrează un echilibru între viața personală și cea profesională.

Citește și:
Jennifer Lopez, aspru criticată de fani: Comportament nepoliticos și dezgustător'. Clipul video cu artista a devenit viral

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people