Elena Gheorghe dezvăluie cum rezolvă ea și soțul ei certurile din relație: „Atunci mai intervin unele lucruri”

Elena Gheorghe a făcut mărturisiri despre viața de familie și momentele tensionate care mai apar în relația soțul ei, Cornel Ene.

Elena Gheorghe dezvăluie cum rezolvă ea și soțul ei certurile din relație: "Atunci mai intervin unele lucruri"

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete din România. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii, pe Nicholas Răzvan și pe Amelie Nicole.

Elena Gheorghe vorbește deseori despre viața ei de familie și despre creșterea celor doi copii. Artista se simte împlinită, însă nu a ascuns până acum faptul că a întâmpinat și provocări. 

„E foarte complexă aș putea spune, e frumoasă, este și solicitantă, are foarte multe nuanțe, dar cel mai important e că există, că suntem împreună și că suntem sănătoși, restul lucrurilor se fac pe parcurs, chiar dacă nu sunt perfecte, dar în imperfecțiune este minunat să fii liniștit și echilibrat, în rest se rezolvă toate”, a declarat Elena Gheorghe pentru spynews.ro

În cazul tensiunilor din relația cu soțul ei, Cornel Ene, Elena Gheorghe recunoaște că pentru ei echilibrul pare să fie rezolvarea. 

Există, clar, dacă nu ar exista, atunci nu ar exista familie. E mult spus certat, dar în general ne contrariem pe teme profesionale și pe teme familiare pentru că el este mai indulgent, eu sunt „polițistul rău.” Eu sunt puțin mai autoritară să zic, îmi doresc ca cei mici să învețe mai mult, să se culce mai devreme, să fie mai liniștiți, însă el a ales să fie „polițistul bun”, iar atunci mai intervin unele lucruri, dar înțeleg că trebuie să existe două balanțe ca să se încline și să fie echilibrul acela„.

Elena Gheorghe a vorbit mereu deschis atât despre momentele plăcute din viața ei, cât și despre clipele extrem de dificile pe care le-a traversat. Artista are o relație de cuplu de invidiat cu partenerul ei, Cornel Ene, și mulți sunt curioși să afle cum fac față cei doi situațiilor dificile pe care le întâmpină, dar și cum păstrează un echilibru între viața personală și cea profesională. 

„La un moment dat, cineva i-a spus: te invidiez, cred că e foarte tare să fii soțul Elenei Gheorghe. Atunci am realizat că, pe de-o parte, are dreptate, dar pe de altă parte nu e ușor, zău! Avem multe de făcut atât pe plan profesional, cât și personal, și e musai să le delimităm, căci dacă se amestecă treburile iese fum. Suntem perfecționiști, nu facem lucrurile de mântuială nici când vine vorba despre lucruri mărunte, nesemnificative pentru unii, ăsta poate fi și un defect. (zâmbește) Înainte de toate, suntem prieteni și ne spunem toate cele, și bune, și rele, și mai e și avantajul că am crescut împreună și ne-am modelat unul pe celălalt și ne cunoaștem foarte bine limitele. Cornel mă încurajează mereu, îmi este alături și simte de ce am nevoie”, a declarat Elena Gheorghe pentru VIVA!.

În ceea ce privește conflictele, Elena Gheorghe recunoaște că acestea mai apar în relația lor de cuplu. Artista a dezvăluit cum gestionează ea și soțul ei astfel de momente.

„Le avem și noi pe ale noastre, ca orice cuplu, dar, dacă nu te mai cerți din când în când, dulcea împăcare nu ar mai exista, și fără ea nu se poate. Noi ne contrazicem mai mult când vine vorba despre muncă, acolo e punctul vulnerabil, dar cedăm pe rând și câteodată ne mai certăm și pentru că el este mai permisiv cu copiii, iar eu, mai strictă. Când suntem doar noi doi în vacanță, suntem ca la început. (zâmbește)”, a mai spus artista pentru sursa citată. 

Citește și:
Zoë Kravitz și Channing Tatum s-au logodit după 2 ani de relație

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people