Elena Gheorghe, detalii despre starea de sănătate a fiului ei: „S-a trezit cu o durere mare”

Elena Gheorghe i-a ținut pe fani la curent cu privire la starea de sănătate a fiului ei.

Elena Gheorghe, detalii despre starea de sănătate a fiului ei: "S-a trezit cu o durere mare"

Elena Gheorghe nu trece prin cea mai ușoară perioadă a sa. Fiul ei, în vârstă de 12 ani, se confruntă cu probleme de sănătate, ceea ce o îngrijorează pe artistă. Aceasta a oferit detalii despre starea de sănătate a băiatului, care a fost diagnosticat cu gripă.

Elena Gheorghe, despre problemele de sănătate ale lui Nicholas

Pe rețelele de socializare, artista a detaliat că fiul ei a primit diagnosticul de gripă, o afecțiune cu care se confruntă mai mulți oameni în această perioadă. Chiar dacă problemele de sănătate sunt considerate minore, cântăreața nu poate să nu fie îngrijorată și i-a ținut pe fani la curent.

sursa: Instagram

„După 3 zile de febră s-a trezit cu o durere mare la gambe. Cam așa e gripa A!”, a dezvăluit Elena Gheorghe în mediul online despre starea de sănătate a fiului său.

Artista, confesiuni despre viața de familie

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete din România. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii, pe Nicholas Răzvan și pe Amelie Nicole. Vedeta vorbește deseori despre viața ei de familie și despre creșterea celor doi copii. Artista se simte împlinită, însă nu a ascuns până acum faptul că a întâmpinat și provocări.

„E foarte complexă aș putea spune, e frumoasă, este și solicitantă, are foarte multe nuanțe, dar cel mai important e că există, că suntem împreună și că suntem sănătoși, restul lucrurilor se fac pe parcurs, chiar dacă nu sunt perfecte, dar în imperfecțiune este minunat să fii liniștit și echilibrat, în rest se rezolvă toate”, a declarat Elena Gheorghe pentru spynews.ro

În cazul tensiunilor din relația cu soțul ei, Cornel Ene, Elena Gheorghe recunoaște că pentru ei echilibrul pare să fie rezolvarea.

„Există, clar, dacă nu ar exista, atunci nu ar exista familie. E mult spus certat, dar în general ne contrariem pe teme profesionale și pe teme familiare pentru că el este mai indulgent, eu sunt ‘polițistul rău.’ Eu sunt puțin mai autoritară să zic, îmi doresc ca cei mici să învețe mai mult, să se culce mai devreme, să fie mai liniștiți, însă el a ales să fie ‘polițistul bun’, iar atunci mai intervin unele lucruri, dar înțeleg că trebuie să existe două balanțe ca să se încline și să fie echilibrul acela.”

În trecutul recent, Elena Gheorghe a participat la emisiunea „Duet”, condusă de Alexandra Ungureanu, unde a discutat despre aspectele care contribuie la o căsnicie fericită cu soțul său. Cântăreața a subliniat că prietenia este fundamentul relației lor și că ambii parteneri comunică deschis pe orice subiect.

„Este destul de rar în ziua de azi, din păcate, și asta văd și la prietenele mele, cunoștințele mele, pentru că traversăm niște vremuri care implică cumva să ai încrederea aia în omul de lângă tine, să te poți baza pe el. Dacă ești dezechilibrat, trebuie să fie cineva acolo lângă tine, care să te așeze, să zică: „Gata, e bine, o să fie bine, o să trecem și peste asta.' La baza relației noastre stă în primul rând prietenia. Noi ne spunem tot ce ne trece prin cap. Nu sunt genul ăla care să mă gândesc: „Oare ar fi bine să îi spun soțului meu așa ceva? Oare ar mai avea farmec, nu o să îl surprindă sau din contră o să se obișnuiască că îi spun așa și nu o să i se mai pară că sunt misterioasă?”.

Citește și:
Penelope Cruz, declarații rare despre căsnicia cu Javier Bardem: „Este incredibil’

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people