Elena Chiriac, dezvăluiri despre mutarea din România: „A fost ceva mai personal”

Elena Chiriac a dezvăluit care este motivul pentru care s-a mutat din România în perioada adolescenței.

Elena Chiriac, dezvăluiri despre mutarea din România: „A fost ceva mai personal”

Elena Chiriac, o fostă campioană la taekwondo, a demonstrat o putere deosebită în timpul participării sale la Survivor România. Ea a avut o carieră diversă în lumea spectacolului, incluzând modelling și actorie, și a avut o apariție notabilă în filmul Haita de Acțiune, unde și-a îndeplinit visul de a juca pe marele ecran. Anterior, Elena a participat și la emisiunea Ferma, difuzată de PRO TV și se împarte între viața din Londra și cea din România.

Elena Chiriac, despre mutarea în Londra

Tânăra a fost întrebată în repetate rânduri care a fost motivul pentru care s-a mutat din România la o vârstă fragedă. Elena a dezvăluit că este studentă în Londra la Facultatea de Business și Management la Westminster. De asemenea, vedeta a plecat în Marea Britanie din perioada liceului pentru a-și continua studiile într-un sistem diferit de învățământ.

„Sunt studentă la Londra, studiez Business și Management la Westminster. Am tot fentat universitatea, pot să spun cu toată rușinea, pentru că am avut ba filmări, ba câte un proiect, dar când sunt acolo sunt sută la sută dedicată, trăiesc pentru facultatea asta când sunt acolo, în schimb mai am câte o mică escapadă prin România pentru câteva proiecte. Sunt anul trei la facultate, am făcut și liceul la Londra, deci a fost o decizie acum mai mult timp. Am studiat Actoria, acum fac Business și pot să spun că am avut o problemă mai de mult cu sistemul de învățământ din România, a fost ceva mai personal, am vrut să plec.”, a mărturisit Elena Chiriac pentru Impact.

Ce a determinat-o să plece

De asemenea, Elena a povestit despre experiența ei în sistemul de învățământ românesc, acuzând cadrele didactice că nu au susținut-o suficient în parcursul ei, motiv pentru care nu au reușit să se înțeleagă tocmai bine. Astfel, tânăra s-a mutat din România la vârsta de 16 ani, unde a continuat studiile într-un mediu nou.

„Cu profesorii nu mă înțelegeam tocmai bine, ei nu se înțelegeau cu mine prea bine de fapt, că eu poate aș fi cooperat, dacă aveam mai multă susținere din partea lor și simțeam că pot mai mult. Nu eram deloc susținută, mi se spunea întotdeauna că nu pot, că nu sunt în stare de nimic, că nu o să reușesc și asta doar pentru că aveam o voce pe care alegeam să o folosesc. De multe ori mă trezeam cu 1 în catalog pentru că mă apăram, atunci am ales să plec. Nu vreau să dau vina pe cineva sau pe ceva anume, pur și simplu eu nu m-am putut mula pe sistemul de învățământ. Am plecat la 16 ani, întotdeauna mi-am dorit să studiez în afară, deci visul meu a devenit realitate”, a declarat Elena Chiriac, pentru sursa citată.

Astfel, fosta finalistă de la Survivor România își împarte timpul între educația din Marea Britanie și cariera din România. Vedeta călătorește des între cele două țări pentru a-și îndeplini resposanbilitățile, fiind foarte recunoscătoare pentru viața și oportunitățile pe care le are. De asemenea, Elena își împarte și timpul cu familia și prietenii.

Citește și:
Irina Shayk, declarații oneste despre rolul de mamă și despre ce valori îi insuflă fiicei ei și a lui Bradley Cooper

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people