Ela Crăciun, mărturisiri emoționante despre cei doi copii din Kenya pe care i-a adoptat la distanță: „Nu puteam să rămân indiferentă”

Ela Crăciun și soțul ei au adoptat la distanță doi copii din Kenya.

Ela Crăciun, mărturisiri emoționante despre cei doi copii din Kenya pe care i-a adoptat la distanță: "Nu puteam să rămân indiferentă"

Ela Crăciun a făcut o dezvăluire emoționantă pe rețelele de socializare. Prezentatoarea emisiunii „Numai de bine” de la Antena 3 a povestit faptul că ea și soțul ei au decis să adopte la distanță doi copii din Kenya. 

Pe contul personal de Instagram, Ela Crăciun a făcut mai multe declarații despre adopție, dar și despre momentul în care a luat această decizie. Prezentatoarea TV este deja mamă a trei copii, avându-i pe Alex, Alesia și Nicholas. Vedeta a petrecut o vacanță aparte în Kenya, acolo unde a descoperit poveștile impresionante de viață ale unor copii și greutățile cu care se confruntă din cauza condițiilor precare. 

„ATENȚIUNE, PRIETENI!

O să vă rog să citiți cu atenție rândurile de mai jos.

Am păstrat această postare pentru ultima noastră zi în Kenya. Acum câteva zile am ieșit din balonul nostru de cristal și am venit să vedem un orfelinat și o școală privată locală.

🌙 deși nu s-ar crede, cei aproape 50 de copii orfani care au ajuns aici, au avut noroc și o șansă în această viață. Deși pentru noi, condițiile pe care le-am văzut aici sunt extrem de scăzute, pentru ei este un adevărat lux. Un lux de care au grijă chiar ei, cu mânuțele lor. Dormitoarele pe care le vedeți în poze sunt întreținute de ei înșiși. O ordine și o curățenie pe care rar le vezi la niște copii așa mici

🌙 totul începe cu educația, iar cei care ajung aici se pot angaja după ce termină școala, la joburi care să le permită o viață decentă. Orfelinatul este finanțat exclusiv din donații private și le oferă copiilor atât cazare cât și 3 mese pe zi, un program educațional obligatoriu, haine, jucării și activități de grădinărit, arte și sport.”

În continuare, Ela Crăciun a spus că ea și soțul ei se vor ocupa de la distanță de doi copii și le vor plăti acestora studiile. 

„🌙 aici este și o școală privată pentru clasele primare, care costă aprox 350 euro pe an / copil. Sunt părinți care fac eforturi foarte mari pentru copiii lor, ca ei să beneficieze de o educație mai bună, singura șansă reală pentru a avea un viitor și o meserie. Aceasta sumă pentru ei este de cele mai multe ori mult prea mare și cei mai mulți abandonează pe parcurs.

Imaginile pe care le-am văzut aici o să îmi rămână mult timp în minte și suflet. Nu puteam să rămân indiferentă: am decis, alături de soțul meu să ne ocupăm exclusiv de 2 copii: o să le plătim școala și o să ne asigurăm că nu o vor abandona. La fel au decis și prietenii noștri cu care suntem în vacanță.

Și voi puteți sponsoriza un copil pentru a avea acces la educație și a primi o șansă pentru o viață mai bună, la normalitate, diferită totuși de ceea ce știm noi, dincolo de sărăcie și izolare socială.

Donațiile se pot face în conturile de mai jos:
RON:RO18INGB0000999913141080
EURO:RO42INGB000099991314113
Mai multe informații vei găsi pe contul @hakunamatata.ong

Revin pe parcurs cu cei 2 copii de care mă ocup exclusiv, de la distanță, dar activ și constant. 🤍”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ela Craciun | Zen Mama 💫 (@elacraciun)

Citește și:
Cele mai HOT cupluri de vedete la Globurile de Aur 2023

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people