Ed Westwick, actorul din Gossip Girl, s-a logodit. Modul spectaculos în care și-a cerut iubita în căsătorie

Ed Westwick a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Amy Jackson, în Elveția.

Ed Westwick, actorul din Gossip Girl, s-a logodit. Modul spectaculos în care și-a cerut iubita în căsătorie

Ed Westwick și iubita sa, Amy Jackson, s-au logodit! Vestea cea mare a fost dată de către cei doi, care au postat pe Instagram câteva imagini surprinse chiar în momentul în care actorul din Gossip Girl a îngenuncheat și i-a adresat iubitei sale marea întrebare. Cererea în căsătorie a avut loc într-un loc idilic, pe un pod cu vedere la munții înzăpeziți din Gstaad, Elveția. Atât Westwick, în vârstă de 36 de ani, cât și Jackson, în vârstă de 31 de ani, au purtat ținute de schi.

„Hell YES”, au scris cei doi în descrierea imaginilor, adăugând un emoji cu un inel cu diamant.

Westwick a postat fotografiile și pe Instagram Story, unde a adăugat textul: „Am dat lovitura xxx”.

Așa cum era de așteptat, postarea a fost un real succes, strângând peste trei milioane de like-uri și zeci de mii de comentarii. Chiar și actrița din Gossip Girl, Kelly Rutherford, și-a arătat susținerea, lăsând mai multe inimoare la postarea celor doi.

Westwick și Jackson s-au cunoscut în 2021 la Silverstone Circuit. Cei doi au devenit un cuplu la scurt timp după ce actorul din Me You Madness s-a despărțit de Tamara Francesconi, cu care a avut o relație timp de doi ani.

Actrița Amy Jackson a fost logodită anterior cu George Panayiotou. În septembrie 2019 cei doi au devenit părinții unui băiețel pe nume Andreas. Cu toate acestea, doi ani mai târziu, au decis să meargă pe drumuri separate.

Anul trecut, Ed Westwick a oferit o declarație rară despre relația cu Amy, mărturisind că actrița este cea mai bună prietenă a sa.

„Lucrurile sunt minunate – ea este cea mai bună prietenă a mea. Este o mamă grozavă, toate acele lucruri pe care ți le dorești și pe care le-am văzut la mama și la tatăl meu”, a declarat Westwick pentru Daily Mail în noiembrie 2023 despre actuala sa logodnică.

Citește și:
Kanye West, reacție violentă după ce un fotograf l-a întrebat dacă Bianca Censori are putere de decizie în relația lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people