După un acord cu Priscilla Presley, Riley Keough a devenit unicul administrator al averii Lisei Marie Presley

Tensiunile în familia Presley par să fi luat sfârșit.

După un acord cu Priscilla Presley, Riley Keough a devenit unicul administrator al averii Lisei Marie Presley

La o lună după ce Riley Keough și bunica sa, Priscilla Presley, au ajuns la un acord cu privire la moștenirea Lisei Marie Presley, actrița în vârstă de 34 de ani a devenit unicul administrator al averii.

Potrivit PEOPLE, Riley a cerut luni instanței să aprobe documentele, care precizează că tânăra nu va percepe taxe pentru serviciile sale de administrator. Prin urmare, „toți beneficiarii economisesc banii care ar fi mers la Priscilla, care urma să perceapă o taxă de administrator”, spune Justin Gold, avocatul actriței. Acesta a mai spus și că „părțile economisesc taxe juridice semnificative prin evitarea litigiilor și, de asemenea, evită spectacolul unui litigiu familial care ar fi fost potrivnic dorințelor Lisei și nu ar fi fost în interesul familiei.”

De asemenea, Riley va proteja și investi banii „într-un mod care să fie în concordanță cu nevoile beneficiarilor și nu influențat de dorința unui administrator”, a mai anunțat Gold, potrivit PEOPLE.

Conform documentelor, Priscilla a fost înlăturată oficial din funcția de administrator al averii fiicei sale, Lisa Marie Presley. Se pare că schimbarea va rămâne în vigoare indiferent dacă cererea lui Riley va fi aprobată sau nu, deoarece Priscilla a semnat un acord de tranzacție.

În luna mai, Priscilla Presley și Riley Keough au ajuns la un acord în ceea ce privește testamentul Lisei Marie Presley.

„Au ajuns la o înțelegere. Familiile sunt fericite”, a declarat Ronson Shamoun, avocatul Priscillei. „Toată lumea este fericită”, a mai spus acesta, potrivit People.

De asemenea, Justin Gold, avocatul lui Keough, a adăugat că: „[Riley] nu ar fi fost de acord cu înțelegerea dacă nu ar fi fost mulțumită de ea.”

Potrivit testamentului, Lisa Marie Presley îi numise pe copiii ei, Riley Keough, Finley și Harper Lockwood moștenitori. Nemulțumită de această situație, Priscilla Presley a contestat testamentul, solicitând control asupra fondului Promenade. Însă, cele două au ajuns la un acord în ceea ce privește gestionarea comună a moștenirii, care include moșia Graceland și drepturile de autor ale Elvis Presley Enterprises.

Recent, în cadrul unui eveniment din Marea Britanie, intitulat An Evening to Remember With Priscilla Presley, Priscilla a negat zvonurile conform cărora între ea și Riley ar exista un conflict. Publicația ET a stat de vorba cu Jackie Howse, una dintre cele 30 de fane care au participat la întâlnirea cu Priscilla Presley, pentru a afla mai multe detalii despre viața fostei soții a lui Elvis.

„A fost absolut încântătoare. Nu eram 100% sigură la ce să mă aștept… a fost foarte blândă, foarte amabilă. Chiar m-a făcut să mă simt în largul meu”, a declarat Howse pentru ET.

În timpul întâlnirii, Howse i-a transmis Priscillei Presley condoleanțele, iar acest gest a făcut-o pe vedeta în vârstă de 77 de ani să lăcrimeze și să se emoționeze. În plus, toți invitații au primit în dar o carte cu semnătura Priscillei, a mai declarat Howse pentru ET.

Potrivit acesteia, unul dintre fanii Priscillei Presley ar fi menționat în timpul evenimentului presupusul conflict dintre aceasta și Riley Keough, însă mama Lisei Marie Presley ar fi respins vehement aceste speculații.

„[Priscilla] a spus pur și simplu: „Știi, am luat cina cu ea înainte de a veni aici. Totul este în regulă”, a povestit Howse.

„Nu au fost adevărate. Nu credeți ce s-a spus. Eu și Riley ne înțelegem bine”, ar fi adăugat Priscilla când a fost întrebată de zvonurile conform cărora ar exista o situație tensionată între ea și nepoata sa.

Priscilla Presley ar fi vorbit și despre rolul lui Riley Keough din serialul Daisy Jones & The Six, declarând că este extrem de mândră de aceasta.

„A dat impresia că este foarte mândră”, a spus Howse. „Chiar a spus: Sunt foarte mândră de ea. Foarte mândră de ceea ce a realizat. Se putea vedea pe fața ei cât de mândră era de familia sa.”

Citește și:
Kristin Davis, mărturisiri oneste despre intervențiile estetice și criticile pe care le-a primit: „Am plâns din cauza asta…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people