După o pauză în televiziune, Geanina Ilieș revine pe micile ecrane. Primele declarații: „Sunt încântată”

Geanina Ilieș a făcut primele declarații despre revenirea ei în televiziune.

După o pauză în televiziune, Geanina Ilieș revine pe micile ecrane. Primele declarații: "Sunt încântată"

Geanina Ilieș și-a luat prin surprindere fanii cu anunțul pe care l-a făcut la începutul anului 2024. Vedeta a dezvăluit că revine pe micile ecrane, după ce a luat o pauză de la televiziune pentru a se dedica proiectelor personale. 

Geanina Ilieș a făcut o serie de declarații despre revenirea ei în televiziune. Vedeta se întoarce la pupitrul știrilor, mai exact la Antena Stars, și a vorbit despre acest nou proiect din viața ei. Telespectatorii vor avea ocazia să o urmărească din nou pe Geanina Ilieș pe micile ecrane.

„Este momentul dezvăluirilor! Și acum, pentru că mai sunt doar câteva zile până ne vom revedea pe micile ecrane, cu mare bucurie vă anunț că mă voi reîntoarce la pupitrul știrilor. Sunt încântată să revin, în familia Antenei, aici, unde am regăsit una dintre cele mai dinamice redacții de știri şi reperul tv al lumii mondene din România. Experiența Observatorului din anii trecuți și a emisiunilor moderate din ultimii ani, vă asigur că vor lăsa o amprentă frumoasă în cadrul Știrilor Antenei Stars. O să vă placă noul concept, vă promit acest lucru. Vă îmbrățișez!”, a transmis Geanina Ilieș pe Instagram. 

Geanina Ilieș nu este deloc străină de lumea televiziunii. Și-a făcut debutul în calitate de prezentatoare de știri sportive în anul 2008, la Prima TV. Ulterior, în 2010, a început o colaborare cu Antena 1, unde a continuat cu sportul, iar după a făcut trecerea către știri. Ea a mai fost și prezentatoarea Observatorului de Weekend. În august 2016, și-a anunțat fanii că a decis să plece de la Antena 1. În 2020, Geanina Ilieș a prezentat emisiunea „Gospodar fără pereche” de la PRO TV.

De aproximativ 10 ani lucrez în mass-media, o meserie pe care o descoperi zi de zi. Acum 6 ani ajungeam în trustul Antena 1 cu emoții și totodată cu entuziasm pentru că urmă să lucrez în echipa ce m-a modelat în jurnalistul care sunt astăzi.

Am parcurs jurnale cu știri plăcute și totodată mai puțin plăcute, live-uri în cadrul Observatorului, ediții speciale, interviuri, campanii cu un puternic impact asupra telespectatorilor, care au schimbat vieți. Am pus suflet în toate știrile realizate, chiar și când ceasul îmi suna mai devreme de ora 4 dimineața în fiecare week-end. Am lucrat cu oameni profesioniști iar asta m-a ambiționat să mă autodepasesc în anumite situații. Toate aceste lucruri m-au ajutat să dobândesc experiență, seriozitate și profesionalism în acest domeniu.

Iată că a venit momentul să-mi iau rămas bun de la pupitrul Observatorului și să mă concentrez mai mult pe proiectele mele personale, la care am lucrat în ultimul timp.

Este o decizie pe care am luat-o personal. Acum, după vârsta de 30 de ani, simt că am nevoie de un restart în proiectele de viață, care să-mi ocupe zilele săptămânii și nu sâmbetele și duminicile, weekend-urile pe care aș vrea să le dedic de acum exclusiv copilului meu și familiei.

În următoarele câteva luni voi lua o mică pauză în ceea ce privește televiziunea, timp în care îmi voi pune la punct proiectele pe care îmi doresc să le lansez din toamnă.

În ceea ce privește propunerile din partea altor trusturi, ca la orice persoană publică, da, au fost, dar în momentul de față nu există nicio concretizare”, spunea Geanina Ilieș în 2016. 

Citește și:
Ce spune Doina Teodoru despre starea de sănătate a lui Cătălin Scărlătescu după ce cheful s-a fotografiat pe patul de spital cu un ochi bandajat

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people