După 10 ani la Kanal D, prezentatoarea Ilinca Obădescu și-a anunțat demisia: „Este cea mai bună alegere”

Ilinca Obădescu și-a luat prin surprindere telespectatorii cu anunțul că și-a dat demisia de la Kanal D, acolo unde era prezentatoare TV.

După 10 ani la Kanal D, prezentatoarea Ilinca Obădescu și-a anunțat demisia: "Este cea mai bună alegere"

Ilinca Obădescu a făcut un anunț neașteptat pe rețelele de socializare. A dezvăluit că și-a dat demisia de la postul de televiziune Kanal D, acolo unde prezenta știrile de prânz.

Ilinca Obădescu a făcut o serie de declarații despre acest nou capitol care urmează în viața ei. Prezentatoarea și-a anunțat plecarea de la Kanal D după 10 ani petrecuți în acest mediu profesional. Telespectatorii o mai pot urmări la pupitrul știrilor până data de 9 noiembrie. În mesajul transmis de ea pe rețelele de socializare, menționează că se simte recunoscătoare pentru tot ceea ce a învățat în acești ani și se simte entuziasmată pentru următoarea etapă din cariera ei. 

„Din data de 10 noiembrie începe un nou sezon din viața mea. Au fost 10 ani minunați și le sunt recunoscătoare colegilor mei atât pentru susținere, cât și pentru modul în care am evoluat în acest timp. Îmi amintesc cu drag de prima zi în care am pășit în redacția știrilor, de multitudinea de materiale pe care le-am realizat în calitate de reporter, de cele 490 de ediții ale emisiunii și de cei peste 3 ani de colaborare cu doctorul Cristian Andrei pentru rubrica „La psiholog”. Îmi va lipsi agitația din redacția de știri, însă știu că decizia de a începe un nou capitol este cea mai bună alegere pentru viața mea”, se arată în mesajul publicat de Ilinca Obădescu pe contul personal de Instagram. 

La scurt timp după ce Ilinca Obădescu a anunțat că părăsește echipa Kanal D, mai mulți fani au reacționat și i-au transmis o mulțime de gânduri bune. Aceștia i-au urat succes pentru viitoarele proiecte în care se va implica. „Felicitări și mult succes pe noul drum”, „Să fie cu noroc!”, „Succes în tot ceea ce ți-ai propus!”, „Succes în noul proiect! Ești o minune de OM!”, „Felicitări și mult succes mai departe”, „Mult succes în tot ce vei face!”, „Mult succes în tot ce îți propui să faci!”, „Mult succes pe noul drum!”, „Mult succes îți doresc! la cum te stiu, sunt sigură că orice alegi, reușești să ajungi sus!”, „Felicitari pentru toată activitatea de până acum și mult succes în tot ceea ce ți-ai propus să realizezi în viitor! ❤️❤️. P.S. la cum te stiu de serioasa si ambitioasa vei reusi negresit!”, sunt o parte dintre comentariile primite de Ilinca Obădescu pe Instagram. 

Conform kanald.ro, Ilinca Obădescu se va dedica în perioada următoare proiectelor personale. Aceeași sursă mai transmite că ea a intrat în echipa Kanal D în anul 2013, când a ocupat poziția de reporteră. A fost prezentatoarea Ştirilor Kanal D de la ora 12:00, de luni până joi, precum şi realizatoarea şi prezentatoarea rubricii „Ce faci în weekend?”, din cadrul jurnalului principal informativ al Kanal D, şi a rubricii săptămânale „La psiholog”, difuzată în cadrul Ştirilor Kanal D de la 12:00.

Citește și:
Ilinca Vandici, mărturisiri despre întoarcerea pe micile ecrane: „Mi se pare că e momentul'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people