Dua Lipa și noul ei iubit, Callum Turner, surprinși în ipostaze romantice la o întâlnire în Los Angeles

Dua Lipa și noul ei iubit, Callum Turner, au fost surprnși în ipostaze tandre, în timpul unei întâlniri romantice în Los Angeles.

Dua Lipa și noul ei iubit, Callum Turner, surprinși în ipostaze romantice la o întâlnire în Los Angeles

Dua Lipa și noul ei iubit, Callum Turner, au fost fotografiați în timp ce se sărutau după o întâlnire cu sushi în West Hollywood, California. Vedeta pop și actorul au fost foarte apropiați în fața Sushi Park, unde fotografiile au surprins cuplul zâmbind, râzând și îmbrățișându-se unul lângă celălalt.

Dua Lipa, surprinsă alături de noul ei iubit, Callum Turner

La un moment dat, Callum Turner stătea în spatele artistei, cu brațele în jurul taliei ei. Ea și-a rotit gâtul pentru a-i oferi o sărutare pasională, înainte de a-și întoarce tot corpul cu fața la el pentru un pupic adevărat.

sursa: profimedia
sursa: profimedia

Pentru această ieșire, care a marcat prima apariție publică plină de afecțiune a celor doi de când Page Six a dezvăluit statutul relației lor, cântăreața a purtat un ansamblu supradimensionat, complet negru și și-a strâns părul roșcat aprins într-un coc strâns.

La rândul său, starul din „Boys in the Boat” a optat pentru o jachetă neagră peste un tricou alb și pantaloni gri.

Săptămâna trecută Page Six dat vestea că cei doi nativi din Marea Britanie se întâlnesc: „Este ceva nou, dar sunt nebuni unul după celălalt”, a spus o sursă din interior după ce cei doi au fost văzuți dansând lent la petrecerea de premieră a emisiunii lui Turner „Masters of the Air”, adăugând că Lipa era acolo „pentru a-l susține”.

Cei doi s-au întâlnit mai târziu cu un grup de prieteni pentru a lua cina la R+D Kitchen, unde au fost surprinși îmbrățișându-se, în timp ce se bucurau de o serie de mâncăruri și băuturi.

Turner s-a întâlnit anterior cu Vanessa Kirby, actrița din The Crown, din 2016 până în 2017, în timp ce Dua Lipa a fost legată cel mai recent de prezentatorul de talk-show Trevor Noah și apoi de rapperul Jack Harlow, după relația ei de doi ani cu modelul Anwar Hadid.

Artista s-a depărțit de regizorul Romain Gavras

Dua Lipa și regizorul Romain Gavras s-au despărțit după opt luni de relație. Potrivit publicației The Sun, ruptura s-ar fi produs din cauza faptului că artista în vârstă de 28 de ani își dorește momentan să se concentreze asupra carierei sale.

„Dua și Romain au luat-o pe căi separate după o vară de iubire. Romain a considerat că Dua este dependentă de muncă, dar ea nu intenționează să încetinească ritmul pentru nimic și pentru nimeni”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Primele zvonuri conform cărora cântăreața și regizorul în vârstă de 42 de ani ar forma un cuplu au apărut în luna martie, când au fost surprinși părăsind împreună show-ul Yves Saint Laurent de la Paris Fashion Week. Cei doi au fost văzuți ultima oară împreună luna trecută în Londra, când au luat masa alături de fratele artistei la restaurantul Chiltern Firehouse.

Anul trecut, înainte de a forma un cuplu cu Romain Gavras, Dua Lipa a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Trevor Noah. Cei doi au fost văzuți sărutându-se și îmbrățișându-se în timpul unei ieșiri la un restaurant din New York. Dua Lipa și Trevor Noah au stat apropiați pe tot parcursul întâlnirii și au părut că se plac foarte mult. Potrivit unui martor care i-a văzut pe cei doi la restaurant, artista și prezentatorul TV au avut parte de un moment discret și romantic.

„Erau așezați discret, departe de toți ceilalți din restaurant. Era clar că se plăceau și au stat aproape unul de celălalt pe tot parcursul întâlnirii. Au plecat împreună și au mers pe jos, oprindu-se pentru îmbrățișări lungi și al doilea sărut”, a relatat un martor pentru Daily Mail.

Citește și:
Iulia Vântur, dezvăluiri despre cum se înțelege cu familia iubitului ei, Salman Khan: „Sunt foarte recunoscătoare”

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people