Dua Lipa și Callum Turner, surprinși în ipostaze romantice la o întâlnire în Beverly Hills

Dua Lipa și iubitul ei, Callum Turner, au fost surprinși în timpul unei întâlniri romantice în Beverly Hills.

Dua Lipa și Callum Turner, surprinși în ipostaze romantice la o întâlnire în Beverly Hills

Se pare că între Dua Lipa și Callum Turner lucrurile merg tot mai bine. Cântăreața și actorul britanic au fost fotografiați în timpul unei plimbări romantice în Beverly Hills, cei doi fiind văzuți zâmbind, sărutându-se și bucurându-se de timpul pe care îl petrec împreună.

Dua Lipa și Callum Turner, plimbare romantică în Beverly Hills

Dua Lipa și Callum Turner purtau topuri albe casual cu blugi din denim deschis la culoare, în timp ce sorbeau cafele și se îmbrățișau unul pe celălalt în timpul plimbării. Actorul în vârstă de 33 de ani a fost văzut purtând o geantă de cumpărături, deși nu este clar dacă obiectele din interior sunt pentru el sau pentru artista în vârstă de 28 de ani.

Foto: Profimedia
Foto: profimedia

Cei doi au mai fost văzuți plecând de la Sushi Park din Los Angeles pe 16 ianuarie, iar atunci Turner a fost surprins când a îmbrățișat-o pe artistă și i-a oferit un sărut pe obraz în timp ce ea zâmbea și râdea.

Dua Lipa și Callum Turner au stârnit pentru prima dată zvonuri legată de o relație între ei la începutul acestei luni. TMZ a relatat că muzicianul și artista s-au îmbrățișat la premiera de la jumătatea lunii ianuarie pentru cel mai recent proiect al cântăreței, „Masters of Air”, când publicația a obținut o înregistrare video cu cei doi împreună.

Artista a vorbit despre fosta sa relație

Între acel moment și ieșirea de la Sushi Park, ei au mai fost fotografiați împreună la o întâlnire în Los Angeles, potrivit New York Post’s Page Six. Într-un interviu recent pentru coperta revistei Rolling Stone, Dua Lipa s-a destăinuit despre o despărțire recentă și a spus ce a învățat din această experiență, explicând că încheierea unei relații fără animozitate „a învățat-o multe”. Artista a împărtășit că a fost o experiență „nouă” și plăcută pentru ea să încheie o relație în termeni buni. 

„Cred că am avut despărțiri în viața mea în care am simțit că singurul tip de despărțire pe care îl puteai avea era atunci când lucrurile se terminau foarte prost”, a spus Dua Lipa. „Faptul că lucrurile se termină într-un mod plăcut a fost un lucru atât de nou… M-a învățat multe.”

Câștigătoarea premiului Grammy a vorbit despre modul în care despărțirea sănătoasă a inspirat una dintre piesele ei preferate de pe viitorul ei album. Deși titlul și data de lansare a cântecului nu au fost dezvăluite, acesta a fost descris ca fiind o compoziție despre cum să te simți matură și într-un loc sănătos atunci când un fost iubit merge mai departe.

„Când ai un sentiment ca acesta, te simți foarte maturizat pentru că ești ca și cum: „Oh, whoa, sunt o ființă umană atât de evoluată încât îmi pot vedea fostul meu iubit mergând mai departe și mă simt bine în legătură cu asta”, a declarat Lipa – care a confirmat pentru Rolling Stone că era singură din decembrie 2023 – despre sentimentele explorate în viitoarea melodie.

Citește și:
De ce Diana Dumitrescu a refuzat până acum să apeleze la intervenții estetice: „Niciodată nu am căutat perfecțiunea…’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people