Dua Lipa s-a despărțit de iubit, regizorul Romain Gavras, după opt luni de relație

Dua Lipa s-a despărțit de Romain Gavras pentru a se concentra asupra carierei sale muzicale

Dua Lipa s-a despărțit de iubit, regizorul Romain Gavras, după opt luni de relație

Dua Lipa și regizorul Romain Gavras s-au despărțit după opt luni de relație. Potrivit publicației The Sun, ruptura s-ar fi produs din cauza faptului că artista în vârstă de 28 de ani își dorește momentan să se concentreze asupra carierei sale.

„Dua și Romain au luat-o pe căi separate după o vară de iubire. Romain a considerat că Dua este dependentă de muncă, dar ea nu intenționează să încetinească ritmul pentru nimic și pentru nimeni”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Primele zvonuri conform cărora cântăreața și regizorul în vârstă de 42 de ani ar forma un cuplu au apărut în luna martie, când au fost surprinși părăsind împreună show-ul Yves Saint Laurent de la Paris Fashion Week. Cei doi au fost văzuți ultima oară împreună luna trecută în Londra, când au luat masa alături de fratele artistei la restaurantul Chiltern Firehouse.

Anul trecut, înainte de a forma un cuplu cu Romain Gavras, Dua Lipa a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Trevor Noah. Cei doi au fost văzuți sărutându-se și îmbrățișându-se în timpul unei ieșiri la un restaurant din New York. Dua Lipa și Trevor Noah au stat apropiați pe tot parcursul întâlnirii și au părut că se plac foarte mult. Potrivit unui martor care i-a văzut pe cei doi la restaurant, artista și prezentatorul TV au avut parte de un moment discret și romantic.

„Erau așezați discret, departe de toți ceilalți din restaurant. Era clar că se plăceau și au stat aproape unul de celălalt pe tot parcursul întâlnirii. Au plecat împreună și au mers pe jos, oprindu-se pentru îmbrățișări lungi și al doilea sărut”, a relatat un martor pentru Daily Mail.

Pentru ieșire, Dua Lipa a renunțat la costumele sale colorate și strălucitoare și a optat pentru o ținută casual. Cântăreața și compozitoarea a fost îmbrăcată într-un blazer din piele neagră cu revere scurte, pe care l-a purtat peste un top negru. Vedeta a ales o pereche de blugi foarte largi și pantofi cu un imprimeu leopard.

În 2021, artista s-a despărțit de Anwar Hadid, cu care a format un cuplu timp de doi ani. Aceștia s-au mutat împreună în septembrie 2019, după trei luni de când au început să se întâlnească. Cei doi au închiriat un apartament în New York. Cântăreața în vârstă de 28 de ani a vorbit în cadrul unui interviu pentru Rolling Stone la începutul anului 2020 despre povestea de dragoste pe care o trăia. „Mă simt confortabil în relație, mai mult ca oricând.”

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Artista a vorbit și despre faptul că ea și Anwar Hadid și-au petrecut o bună parte a anului 2020 la ferma familiei lui din Pennsylvania, iar cu această ocazie a învățat să călărească.

Anwar Hadid este model și este reprezentat de agenția IMG Models, care are în portofoliu și alte modele cunoscute precum Hailey Baldwin, Ruby Stewart, dar și surorile Bella și Gigi Hadid. El și-a făcut debutul pe coperta revistei Nylon în 2015 și a apărut și pe coperta Teen Vogue. De asemenea, a apărut și în The Real Housewives of Beverly Hills, o emisiune la care a fost mama lui, Yolanda Hadid.

Citește și:
Charli XCX și George Daniel s-au logodit după un an de relație

Foto: Instagram, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people