Drama din cuplul Megan Fox & Machine Gun Kelly continuă! Actrița a renunțat la inelul de logodnă

„Au mai avut probleme în trecut, dar lucrurile par destul de serioase de data aceasta.", a declarat o sursă apropiată.

Drama din cuplul Megan Fox & Machine Gun Kelly continuă! Actrița a renunțat la inelul de logodnă

Să fie acesta sfârșitul poveștii de dragoste? La scurt timp după ce a șters toate postările cu Machine Gun Kelly, Megan Fox a renunțat și la inelul de logodnă primit de la acesta.

„Nu au anulat oficial logodna, dar Megan și-a scos inelul”, a declarat ieri o sursă pentru publicația People. „Au mai avut probleme în trecut, dar lucrurile par destul de serioase de data aceasta.”

Sursa a mai adăugat și actrița în vârstă de 36 de ani este „foarte supărată” pe artist și că „nu a mai vorbit cu el” de când s-au certat.

Potrivit Us Weekly, Fox ar fi trebuit să participe sâmbătă la concertului artistului de la petrecerea Sports Illustrated, însă în cele din urmă a decis să își anuleze planurile” din cauza disputei pe care au avut-o.

În plus, în timpul concertului, Kelly le-a dedicat „doamnelor” prezente la eveniment cântecul Bloody Valentine, fără să o menționeze și pe logodnica sa. De asemenea, acesta nu a cântat nici Twin Flame, o melodie care face referire la relația lui cu Megan.

Însă acestea nu au fost singurule gesturi prin care cei doi au alimentat zvonurile potrivit cărora nu ar mai forma un cuplu. Fox a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini cu ea, alături de care a scris câteva versuri din meldoia lui Beyonce, Pray You Catch Me, care vorbește despre infidelitatea lui Jay Z. 

„Poți gusta infidelitatea / Se simte în respirația ta”, a scris Megan pe contul său de Instagram.

După această postare, Fox i-a dat follow lui Eminem, artistul cu care Machine Gun Kelly are o dispută de ani buni. Însă comportamentul bizar al lui Megan nu s-a oprit aici. După toate aceste gesturi, actrița și-a șters contul de Instagram, amplificând astfel ideea că relația ei cu Machine Gun Kelly ar fi ajuns la final.

Citește și:
Salma Hayek, dezvăluiri neașteptate despre căsătoria cu François-Henri Pinault

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people