Dragoș Bucur, sprijin pentru Dana Nălbaru în afacerea sa: „M-am implicat și eu”

Dana Nălbaru se pregătește să își inaugureze propria afacere, iar Dragoș Bucur este un real sprijin pentru partenera lui.

Dragoș Bucur, sprijin pentru Dana Nălbaru în afacerea sa: „M-am implicat și eu”

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru nu fac echipă doar acasă, ci și în afaceri. Prezentatorul TV este un real sprijin pentru soția sa, care se pregătește să își deschidă un nou magazin și a recunoscut că a ajutat la amenajarea spațiului.

Dana Nălbaru, fostă membră a trupei Hi-Q, a renunțat la muzică și s-a dedicat creșterii copiilor săi. Cu toate acestea, vedeta a decis să intre în lumea afacerilor și să-și deschidă propriul magazin unde comercializează produse de cofetărie. Pregătirile au fost la foc maxim, iar în câteva zile va avea loc inaugurarea.

Dragoș Bucur o susține pe Dana Nălbaru în afaceri

În ceea ce privește amenajarea spațiului, Dragoș Bucur s-a implicat activ și a muncit, alături de un arhitect, la construcția acestuia. Prezentatorul de la „Visuri la cheie” o susține pe soția sa în afacerea ei și este un real spijin pentru ea.

„Acum deschidem un loc nou în Otopeni. Cred că în vreo 10 zile îi dăm drumul. „Tănțica” îi zice. M-am implicat și eu, absolut. Alex Gavrilescu (n.r. unul dintre arhitecții emisiunii „Visuri la cheie”) m-a ajutat pe partea de design și de amenajare. Și eu am pus umărul efectiv la treabă. N-a prea fost de dărâmat aici, dar nu contează”, a declarat Dragoș Bucur pentru EGO.ro.

Dragos Bucur suferă de diabet și este dependent de injecțiile cu insulină de aproximativ două decenii. Cum nu are voie să consume zahăr, Dana Nălbaru a făcut prăjituri speciale pentru persoanele cu diabet pentru a se bucura de bunătăți fără a le afecta sănătatea.

„Din gama ei de prăjituri, două sunt făcute special pentru mine. Fără zahăr, fără nimic”, a adăugat Dragoș Bucur pentru sursa citată.

De asemenea, Dana Nălbaru a oferit mai mutle detalii despre afacerea sa, fiind acum o antreprenoare în toată regula:

„Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că „aia de la Hi-Q face reclamă” unor prăjiturele… normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune. Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii”, a transmis Dana Nălbaru, fosta solistă de la HI-Q, acum ceva timp pe pagina ei de Instagram.

Citește și:
Imagine adorabilă cu băiețelul în vârstă de două luni al prezentatorului Alex Dima

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people