Dragoș Bucur, dezvăluiri inedite despre prima întâlnire cu Dana Nălbaru și adopție: „Sunt diverse motivele”

Dragoș Bucur a vorbit deschis despre prima întâlnire cu Dana Nălbaru și procesul de adopție al fiicei lor.

Dragoș Bucur, dezvăluiri inedite despre prima întâlnire cu Dana Nălbaru și adopție: "Sunt diverse motivele"

Dragoș Bucur și prietenul său, Dorian Boguță, cu care joacă în comedia „Două lozuri,” au fost invitații lui Jorge în cadrul podcastului său numit „Vorba lui Jorge.” Cu această ocazie, cântărețul a discutat deschis cu Dragoș Bucur despre diverse aspecte ale vieții acestuia, inclusiv relația sa cu soția, Dana Nălbaru, cum se confruntă cu diabetul, dar și despre experiența lor de adopție, având o fetiță înfiată numită Roxana India, care are acum 11 ani.

Dragoș Bucur, detalii neștiute de la prima întâlnire cu Dana Nălbaru

De obicei, cuplul nu este prezent pe micile ecrane și își păstrează viața de familie în privat, dar Jorge a avut ocazia să îi adreseze câteva întrebări mai personale lui Dragoș Bucur.

„Am diabet de când m-am lăsat de teatru, din anul 2000, cam așa. Da, deja e parte din… e ca spălatul pe dinți! Pentru unii…”, a spus Dragoș Bucur, care a adăugat că atunci când s-a întâlnit cu Dana Nălbaru prima dată și-a făcut singur insulină. 

„Eu și Dana când ne-am cunoscut, ne-am dus la masă și mi-am luat ciuperci și pentru ciuperci nu-ți faci insulină, că n-au carbohidrați, dar am scos eu penul și mi-am făcut acolo jumătate de doză, așa, de unitate… Păi cum să fie? După 18 ani avem 3 copii, ne-am căsătorit, a fost foarte bine!”, a mărturisit actorul.

Ce spune actorul despre procesul de adopție

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au o relație de 18 ani și împreună au trei copii. Sofia, care urmează să împlinească 17 ani în luna ianuarie, un fiu în vârstă de 7 ani, Kadri, și o fetiță adoptată, Roxana, care are 11 ani. Datorită interesului crescut cu privire la adopție și motivele care stau în spatele deciziei de a adopta un copil, precum și sentimentele implicate în această alegere, Dragoș Bucur a vorbit dechis și cu sinceritate, răspunzând întrebărilor lui Jorge.

„Nu e nicio garanție că un om care înfiază un copil e mai bun! Dacă stai să te gândești că foarte mulți oameni înfiază copii pentru a-i abuza, cum bănuiesc că ai văzut în foarte multe documentare sau întâmplări din start… Dar se întâmplă din păcate foarte des. Bănuiesc că știi sau ai urmărit. Sunt tot felul de cazuri mai ales în ultimii ani… iar motivele, pe lângă astea care sunt bolnăvicioase și ar trebui tăiate din rădăcină… Sunt diverse motivele, de la oameni care nu pot avea copii și într-adevăr eu cred că e păcat să n-ai grijă de un copil dacă poți să ai grijă și îți dorești, până la cine știe, chestii personale, promisiuni în față, nu știu, în fața lui Dumnezeu sau în fața ta. Sunt atât de diferite motivele, că am mai vorbit așa de-a lungul timpului cu oameni care au înfiat, sunt… pot fi complet diferite motivele (…) Crede-mă că sunt foarte foarte diferite răspunsurile oamenilor. Adică și dacă ți-aș spune eu probabil că nu ai auzit a doua oară de la altcineva care a adoptat. Nu poți să pui egal între motivele pentru care cineva face lucrul ăsta”, a declarat Dragoș Bucur.

„Eu am descoperit iubirea unui copil care nu este al meu, dar e al meu acum, fata soției mele, și nici nu mă mai gândesc că e fata vitregă. E fata mea, da! Adică am simțit și simt profund iubirea și dragostea respectivă. M-am mai gândit și am mai văzut diverse persoane care au înfiat și nu știu, parcă mi-ar plăcea să vină și din interiorul meu. Nu știu de ce simt chestia asta dar voiam să știu ce gândește un om când face treaba asta, nu știu, dar e o chestie pe care eu voiam să o întreb la cineva”, a mai povestit actorul.

Citește și:
Robert De Niro, dat în judecată de fosta lui asistentă. Ce acuzații îi sunt aduse actorului și cum a reacționat acesta la tribunal

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people