Dorian Popa, primele dezvăluiri despre noua sa parteneră. Cum au fost surprinși cei doi: „Am dreptul să îmi găsesc fericirea”

Dorian Popa a confirmat noua relație.

Dorian Popa, primele dezvăluiri despre noua sa parteneră. Cum au fost surprinși cei doi: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Dorian Popa a făcut primele comentarii despre noua lui relație, după ce a fost surprins recent în compania unei domnișoare misterioase în București. Cântărețul a trecut peste despărțirea de Claudia Iosif, cunoscută drept Babs, cu care a avut o relație de peste un deceniu.

În noiembrie anul trecut, cei doi au confirmat oficial separarea, după 11 ani împreună, printr-o postare făcută de Claudia Iosif pe rețelele de socializare, în care a clarificat zvonurile apărute în jurul lor.

Dorian Popa, surprins cu noua sa parteneră

Recent, Dorian Popa a fost văzut într-un local de tip fast-food din București, alături de o tânără necunoscută, precum și de un prieten apropiat. Momentul a fost surprins de paparazzi, iar imaginile au stârnit interesul publicului, care s-a întrebat dacă aceasta este noua lui parteneră. Vezi imaginile AICI.

Deși a confirmat că se vede cu tânăra respectivă, cântărețul nu a dezvăluit identitatea noii sale iubite și nu a oferit detalii suplimentare despre relație, preferând să păstreze discreția pentru moment.

„Este adevărat, într-adevăr, mă văd cu domnişoara respectivă, dar nu aş vrea să mă arunc deocamdată să fac mai multe declaraţii. Viaţa merge înainte şi eu, ca fiecare, am dreptul să îmi găsesc fericirea”, a declarat Dorian Popa pentru Cancan.

Reacția Claudiei Iosif

Fosta iubită a lui Dorian Popa, Claudia Iosif, cunoscută drept Babs, a transmis că este bucuroasă pentru faptul că artistul și-a refăcut viața și a găsit fericirea într-o nouă relație. Deși cei doi nu au păstrat o prietenie după despărțire, Babs a menționat că au rămas în relații civilizate și respectuoase. Ea consideră că este dificil ca două persoane să rămână prieteni apropiați după o relație care a durat mai bine de zece ani.

„Foarte frumos, foarte bine, mă bucur pentru el, ce pot să zic. Noi nu am rămas prieteni, că doi oameni care au fost atâta timp împreună nu pot fi neapărat prieteni, dar suntem într-o relație ok”, a spus Claudia Iosif pentru Spynews.ro.

Fosta parteneră a lui Dorian Popa a spus că este fericită pentru artist, care și-a găsit din nou fericirea într-o altă relație. Totuși, ea a subliniat că viața lui personală nu o mai privește și nu o mai preocupă, deoarece au trecut deja destul de multe luni de la despărțire. În prezent, ambii au ales să meargă pe drumuri separate, concentrându-se pe viețile lor individuale și urmând direcții diferite.

„Eu chiar mă bucur pentru el, foarte frumos, nu mai e treaba mea, a trecut deja foarte mult timp”, a mai spus Claudia Iosif, fosta iubită a lui Dorian Popa, pentru Spynews.ro.

Întrebat dacă a înșelat în timp ce era încă într-o relație cu Claudia Iosif, Dorian Popa nu a oferit un răspuns concret. Cu toate acestea, el a recunoscut că a comis greșeli în cadrul relației cu ea. Artistul a subliniat că și fosta sa parteneră a avut partea sa de vină, chiar dacă nu a căutat să le identifice, conștientizând că în orice relație ambele părți pot fi responsabile când vine vorba de sfârșitul ei.

„Am greșit! Cred că este de ajuns să spun asta! Nu am cercetat niciodată să văd cum mi s-a greșit înapoi, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă. Eu sunt de părere că o relație se strică din ambele puncte de vedere și eu vreau să cred că deși atunci când o relație se termină, este așa ca o furtună. Noi, Claudia și eu, avem puterea să reușim să ieșim la liman și să avem o relație de prietenie decentă”, a declarat Dorian Popa în podcast-ul Anamariei Prodan.

Citește și:
Care a fost ultimul mesaj postat de Liam Payne, cu câteva minute înainte să moară. Artistul se afla în vacanță

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
Mai multe din people