Doina Teodoru și Cătălin Bordea, colegi de platou în același film. Ce rol are partenera lui Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru va avea un rol în noua comedie Mentorii, alături de Cătălin Bordea.

Doina Teodoru și Cătălin Bordea, colegi de platou în același film. Ce rol are partenera lui Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru va avea un rol în filmul „Mentorii”, produs de Untold Universe, alături de Dorian Popa, Cătălin Bordea, Loredana Groza, Mihai Petre, Emil Rengle și partenerul acestuia. Actrița va avea un rol important în film, acesta fiind creat special pentru ea.

Doina Teodoru va juca într-un film alături de Cătălin Bordea

„Mentorii”, prima comedie de lungmetraj realizată de UNTOLD Universe, reunește o distribuție impresionantă, incluzând artiști îndrăgiți ai momentului. Printre noile fețe care s-au alăturat proiectului se numără Mihai Petre, Doina Teodoru, Bogdan Drăcea, Emil Rengle și Alejandro Fernandez. Filmările pentru această comedie încep la mijlocul lunii august, iar premiera este programată pentru prima jumătate a anului viitor.

Fiecare actor din distribuție a fost ales cu grijă, iar rolurile au fost special create pentru a evidenția talentul fiecăruia. Aceștia vor apărea în situații comice care vor stârni cu siguranță râsete în sălile de cinema. Doina Teodoru, o actriță foarte apreciată de public pentru performanțele sale din filme, teatru și emisiuni de divertisment, va interpreta rolul Cristinei, personaj care îl va sprijini pe Johnny Baltă, jucat de Cătălin Bordea, în călătoria sa spre auto-descoperire.

Mihai Petre va surprinde audiența cu o apariție inedită, Bogdan Drăcea va aduce energie și umor, iar Emil Rengle și Alejandro Fernandez vor adăuga un strop de surpriză și amuzament în povestea filmului. Aceștia se alătură distribuției deja anunțate, care include nume cunoscute precum Loredana Groza, Cătălin Bordea, Dorian Popa și Radu Bucălae.

Cătălin Scărlătescu, detalii inedite despre partenera sa

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu discret. Cei doi preferă să își țină povestea de dragoste departe de ochii publicului. Inițial au evitat să-și expună public relația. Cu toate acestea, participarea la emisiunea America Express – Drumul Aurului i-a adus în lumina reflectoarelor, iar fanii au fost tot mai interesați de viața lor împreună.

Recent, juratul de la MasterChef 2024 a fost întrebat despre secretul unei relații fericite. El a mărturisit fără ezitare că, de când a cunoscut-o pe actriță, a devenit mai calm și mai liniștit.

„Păi, nu există decât un singur cuvânt pentru treaba asta, iar cuvântul acela este: sinceritate. Nu-ți bate joc niciodată de celălalt! Tratează-l ca și cum te-ai trata pe tine. Adică, nu încerca să faci mișto de ea, pentru că ea s-ar putea să fie un om bun și să nu facă mișto de tine. Dar viața va face mișto de tine în viitorul cel mai apropiat. Foarte repede ți se întoarce. Bine faci, bine găsești! Adică, dacă ești un mârlan, mârlan vei rămâne toată viața. Eu, cel puțin din momentul în care am cunoscut-o pe Doina, m-am cam liniștit”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru VIVA!.

Cătălin Scărtălescu a precizat că, de-a lungul relației lor, nu au avut parte de mari schimbări. Legătura dintre el și Doina Teodoru a devenit tot mai puternică și, chiar dacă amândoi au programul aglomerat, se străduiesc să-și găsească timp pentru a fi împreună.

„Ce s-a schimbat în relația mea cu Doina? Nu s-a schimbat nimic. Inovăm în fiecare moment, în fiecare secundă, inovăm lucrurile. Suntem doi căutători, suntem doi oameni care suntem înnebuniți după plimbări, muncim foarte mult. Ea, ca o actriță spectaculoasă ce este, face mult teatru, foarte mult teatru. Când o apucă nebunia cu teatrul, rar, foarte rar o prind acasă. Și în momentul în care o prind acasă, plec repede cu ea în vacanță, dacă sunt și eu liber. Astea sunt momentele noastre de fericire. În rest, muncim amândoi foarte mult. Credeți-mă, oricât de mult ar munci ea, oricât de mult aș munci eu, suntem obligați să ne găsim momentele noastre. Dacă eu sunt liber, atunci sunt la dispoziție. În momentul în care eu filmez și ea este liberă, avem timp să ne vedem noaptea, dimineața. Adică, timp găsim. Nu există să nu avem timp unul pentru celălalt. În momentul în care nu mai ai timp, înseamnă că nu vrei. Piesa de teatru are 3 ore, dar se termină la un moment dat. Și ziua mea de filmare, la fel, la ora 12, sunt toți leșinați pe platou, trebuie să se oprească. Așa că, chiar dacă nu avem o perioadă foarte lungă la dispoziție, în puținul ăla de timp reușim să ne potrivim”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru sursa menționată anterior.

Citește și:
Alina Ceușan a devenit mamă pentru a doua oară. Primele ei declarații după ce a născut o fetiță: „Un nou început pentru noi ca familie…’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people