Doina Teodoru, mărturisiri sincere despre motivul pentru care nu a mai fost văzută alături de Cătălin Scărlătescu: „Deși stăm în aceeași casă…”

Doina Teodoru a dezvăluit motivul pentru care ea și Cătălin Scărlătescu nu au mai fost văzuți împreună de ceva timp.

Doina Teodoru, mărturisiri sincere despre motivul pentru care nu a mai fost văzută alături de Cătălin Scărlătescu: "Deși stăm în aceeași casă..."

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu sunt recunoscuți ca unul dintre cele mai populare cupluri din industria de divertisment din România, dar în ultima vreme nu au mai fost surprinși în public împreună. Actrița a dezvăluit pe rețelele de socializare care este motivul din spatele acestui fapt.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au avut o relație discretă timp de aproximativ doi ani, iar inițial au evitat să-și expună public povestea lor de dragoste. Cu toate acestea, participarea la emisiunea „America Express – Drumul Aurului” i-a adus în lumina reflectoarelor, iar fanii au fost tot mai interesați de viața lor împreună.

De ce Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu au mai fost surprinși împreună

Cu toate acestea, recent, cei doi nu au mai fost observați împreună de ceva vreme, ceea ce a stârnit întrebări cu privire la starea relației lor. Doina Teodoru a ales să ofere o explicație prin intermediul unei postări pe Instagram, în care a inclus o fotografie alături de partenerul ei.

„Nu ne-ați mai văzut de mult timp. Adevărul e că, deși stăm în aceeași casă, parcă nici noi nu ne-am mai văzut de mult?”, a scris Doina Teodoru pe rețelele de socializare.

În tot acest timp, Doina Teodoru a fost ocupată pe platourile de filmare pentru serialul românesc „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” de la Antena 1, iar Chef Cătălin Scărlătescu se dedică filmărilor pentru emisiunea culinară „Chefi la cuțite” de pe același post.

Ce spunea actrița despre relația cu chef-ul

Într-un interviu recent, Doina Teodoru a făcut o mărturisire surprinzatoare despre relația sa cu Cătălin Scărlătescu. Desigur, în ciuda zvonurilor și a speculațiilor, iubirea a rămas un element solid în viața lor și i-a apropiat chiar mai mult. Actrița a descris caracterul lui Cătălin Scărlătescu ca fiind mult mai pasional sau „vulcanic' în comparație cu al ei.

„Iubirea! (nr. o țină alături de Cătălin Scărlătescu) Asta ar trebui să țină toate relațiile între oameni, iubirea, respectul, nu? Mai vulcanic cred că e Cătălin. Nu cred, sunt sigură că el e și cred că toată lumea poate să confirme asta pentru că îl urmăriți la TV”, a spus Doina Teodoru, conform Ciao.

Cu toate că atitudinea vulcanică a lui Cătălin Scărlătescu poate fi un aspect interesant al relației lor, Doina Teodoru a dezvăluit că între ei nu există tensiuni de niciun fel. Mai mult, relația lor este caracterizată de absența completă a tensiunilor financiare. Acest lucru se datorează faptului că, deși au o viață împreună, abordarea lor asupra finanțelor este cu totul diferită. Fiecare dintre ei gestionează propriile venituri în mod independent, evitând astfel orice discuții tensionate legate de cheltuieli inutile sau alte aspecte financiare.

„La noi nu au cum să existe discuții de genul ăsta pentru că fiecare face shopping pe banii lui așa că nu ne luăm la întrebări ce am făcut fiecare cu banii noștri. Întrebarea e: ‘Băi, ai mai avut și tu timp să te duci să faci niște shopping?’, cam așa e la noi!”, a mai adăugat actrița.

Citește și:
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, moment stânjenitor la Săptămâna Modei de la Paris. Ce a pățit celebrul cuplu (VIDEO)

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people