Doina Teodoru, detalii neștiute despre relația cu Cătălin Scărlătescu: „Nu avem atât de mult timp”

Doina Teodoru a vorbit deschis despre relația cu Cătălin Scărlătescu.

Doina Teodoru, detalii neștiute despre relația cu Cătălin Scărlătescu: "Nu avem atât de mult timp"

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au o relație de mai mulți ani și nu se ascund de ochii lumii, preferând să își exprime deschis și sincer iubirea lor. Chiar dacă este actriță și se află deseori sub lumina reflectoarelor, Doina Teodoru nu ezită să vorbească despre viața sa personală atunci când este întrebată, oferind detalii inedite.

Doina Teodoru, noi detalii despre relația cu Cătălin Scărlătescu

Într-un interviu recent, Doina Teodoru a făcut o mărturisire surprinzatoare despre relația sa cu Cătălin Scărlătescu. Desigur, în ciuda zvonurilor și a speculațiilor, iubirea a rămas un element solid în viața lor și i-a apropiat chiar mai mult. Actrița a descris caracterul lui Cătălin Scărlătescu ca fiind mult mai pasional sau „vulcanic” în comparație cu al ei.

„Iubirea! (nr. o țină alături de Cătălin Scărlătescu) Asta ar trebui să țină toate relațiile între oameni, iubirea, respectul, nu? Mai vulcanic cred că e Cătălin. Nu cred, sunt sigură că el e și cred că toată lumea poate să confirme asta pentru că îl urmăriți la TV”, a spus Doina Teodoru, conform Ciao.

Cu toate că atitudinea vulcanică a lui Cătălin Scărlătescu poate fi un aspect interesant al relației lor, Doina Teodoru a dezvăluit că între ei nu există tensiuni de niciun fel. Mai mult, relația lor este caracterizată de absența completă a tensiunilor financiare. Acest lucru se datorează faptului că, deși au o viață împreună, abordarea lor asupra finanțelor este cu totul diferită. Fiecare dintre ei gestionează propriile venituri în mod independent, evitând astfel orice discuții tensionate legate de cheltuieli inutile sau alte aspecte financiare.

„La noi nu au cum să existe discuții de genul ăsta pentru că fiecare face shopping pe banii lui așa că nu ne luăm la întrebări ce am făcut fiecare cu banii noștri. Întrebarea e: „Băi, ai mai avut și tu timp să te duci să faci niște shopping?”, cam așa e la noi!”, a mai adăugat actrița.

Deși absența certurilor în relația lor are de-a face și cu lipsa timpului, acest aspect nu este tocmai pe placul actriței. Doina Teodoru a dezvăluit că, dacă ar putea schimba ceva în relația lor cu Cătălin Scărlătescu, ar fi rutina sau mai bine zis, necesitatea de a avea o rutină. Motivul este că, din cauza programelor lor aglomerate, nu au suficient timp liber pentru a se bucura de momentele romantice în doi, precum diminețile leneșe.

„Din păcate nu avem atât de mult timp liber încât să zicem „hai să mai stăm și acasă”, mi-ar plăcea și mie să avem o dimineață în care să dormim până târziu, bine, vorbesc utopic, să ne trezim, să facem un mic dejun, dar nu, amândoi suntem mereu plecați dar e bine că asta ține flacăra aprinsă”, a adăugat vedeta.

În ciuda provocărilor, fosta concurentă de la „America Express” are doar cuvinte de laudă pentru Cătălin Scărlătescu. Ea este uimită de anumite calități ale lui, chiar considerând aproape imposibil ca un bărbat să le aibă, însă chef-ul o surprinde de fiecare dată.

„Îmi place foarte mult că e super intuitiv, e super senzorial și pentru un bărbat asta este ceva ieșit din comun, din  punctul meu de vedere. De multe ori mă bate și pe mine cu asta”, a concluzionat iubita chef-ului.

Citește și:
Ce decizie au luat Cleopatra Stratan și Edward Sanda după ce s-au întors de la America Express

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people