Doina Teodoru a stârnit reacții pe internet, după ce s-a afișat cu un superb inel pe deget

Doina Teodoru a postat o imagine alături de iubitul ei, iar un detaliu a ieșit în evidență.

Doina Teodoru a stârnit reacții pe internet, după ce s-a afișat cu un superb inel pe deget

Cu cele mai recente imagini publicate pe platformele de socializare, Doina Teodoru a captat atenția internauților. Actrița a fost surprinsă în vacanță în Thailanda alături de Cătălin Scărlătescu, purtând un inel pe deget, ce pare a fi unul de logodnă.

Doina Teodoru s-a afișat cu un inel pe deget

Înainte de sărbătorile de Crăciun, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au plecat într-o vacanță de vis în Thailanda, părăsind România pentru o destinație călduroasă. Actrița dezvăluia cât este de entuziasmată de plecare, dorindu-și ca în noul an să se distreze mai mult.

„De sărbători mergem în Asia, plecăm de undeva din Singapore și Dumnezeu știe unde vom ajunge. Avem 3 săptămâni să ne relaxăm! Au trecut destul de multe luni de la ultima vacanță. Ultima a fost în iulie. Pentru 2024 îmi doresc să duc la bun sfârșit ce am început anul acesta și să mă distrez”, spunea Doina Teodoru pentru Playtech, înainte de plecare.

În timpul vacanței, actrița păstrează legătura cu fanii săi și a postat pe Instagram mai multe fotografii și clipuri video, surprinzând locurile neobișnuite pe care le explorează alături de Cătălin Scărlătescu. Imaginile recente cu Doina Teodoru au atras atenția în mod deosebit. Actrița a fost surprinsă purtând un inel pe deget, un detaliu care nu fusese prezentat anterior. Aceasta a stârnit curiozitatea cu privire la posibilitatea unei cereri în căsătorie din partea lui Cătălin Scărlătescu în timpul vacanței.

„Foarte frumoasă cănuța ta… Foarte frumos și inelul tău!”, i-a scris un fan Doinei Teodoru, care nu a răspuns la acest mesaj, nici nu a făcut referire la vreo cerere în căsătorie.

Ce spun cei doi despre căsătorie

Deși între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru există o diferență de vârstă de 18 ani, aceasta nu a reprezentat o problemă pentru ei. Iubita bucătarului a admis că s-a confruntat frecvent cu această prejudecată, dar nu a avut un impact asupra sa.

De asemenea, cei doi au dezvăluit că nu se grăbesc în privința căsătoriei, considerând că un act nu va face diferența în relația lor. Doina Teodoru a dezvăluit că se bucură din plin de iubirea dintre ei și nu se gândesc momentan să ajungă în fața altarului.

„Da, există această prejudecată. Dar ne-am întâlnit și ne-am plăcut, iar pentru noi a fost de-ajuns. Nu se simte diferența de vârstă, dacă mă întrebi pe mine”, a declarat Doina pentru VIVA!.

„Între noi este o diferență de 18 ani. Am așteptat-o mult… Ce să fac, dacă s-a născut mai greu?! (râde) Eu nu mă simt bătrân. O să vedeți voi la TV ce-a putut să facă un ‘bătrânel’ de 51 de ani. Până-n momentul de față, n-am cerut-o de nevastă, nu m-a cerut de soț și nu cred că un act, o hârtie semnată ar întări ceva ce e deja consolidat. Nu cred că Doina e genul care ar începe să bată din picior că vrea să se mărite”, a completat Cătălin Scărlătescu.

„Da, nu ne-am gândit până acum la căsătorie. Momentan, ne bucurăm foarte mult unul de celălalt și nu mi se pare că acest pas e definitoriu”, a spus actrița.

Citește și:
Andreea Marin, declarații despre relația cu Adrian Brâncoveanu și nunta cu acesta: „Nu este neapărat necesară la vârsta mea'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people