Divorț sau discuții despre vreme? Fanii dezbat ce i-a spus John Krasinski lui Emily Blunt în videoclipul viral de la Globurile de Aur 2024

Fanii speculează despre conversația dintre Emily Blunt și John Krasinski la Globurile de Aur 2024, după ce un videoclip TikTok a devenit viral.

Divorț sau discuții despre vreme? Fanii dezbat ce i-a spus John Krasinski lui Emily Blunt în videoclipul viral de la Globurile de Aur 2024

Fanii speculează despre ce vorbeau Emily Blunt și John Krasinski în timp ce pozau pentru fotografii pe covorul roșu al Globurilor de Aur 2024, duminică, în lumina unui videoclip TikTok cu ei care a devenit viral. Câteva teorii au ajuns în prim-planul jocului de ghicit, unii că actorul din „Office” caută să se despartă de actrița din „Oppenheimer”.

Despre ce ar fi vorbit Emily Blunt și John Krasinski pe covorul roșu

„Am urmărit asta de 500 de ori încercând să mă conving că a spus altceva decât divorț”, a scris un utilizator. „A spus oare că abia aștept să divorțăm? Și ea a spus hei, iar el a afirmat că vorbesc serios…”, a întrebat un altul. „Jur că a spus divorț, dar vreau să spună ‘treci peste asta'”, a comentat un al treilea.

@cbs Date night? #EmilyBlunt #JohnKrasinski #GoldenGlobes ♬ original sound – CBS

Unii TikTokeri au avut o abordare mai pozitivă și au ghicit că cei doi, care sunt căsătoriți din 2010 și au două fiice, se plângeau de vremea vântoasă.

„‘Abia aștept să intru’ era foarte vânt și frig”, a observat un internaut. „Poți să o auzi spunând ‘De fapt, e cam răcoare acum’. Iar el îi răspunde: ‘Abia aștept să intru'”, a apreciat un alt cititor amator de buze. „El spune „Abia aștept să ajung înăuntru”, iar ea spune „la fel””, a scris un al treilea. Alți TikTokeri au crezut că vorbele lui Krasinski ar putea avea legătură cu „hors d’oeuvres” sau cu „premiile”.

@todays_insomnia

♬ original sound – todaysinsomnia

Controversa dintre Selena Gomez și cuplul Timothée Chalamet & Kylie Jenner

Globurile de Aur au fost pline de speculații cu privire la conversațiile celebrităților, dar discuția șoptită a Selenei Gomez cu Taylor Swift și Keleigh Sperry a creat mari controverse, deoarece mulți telespectatori au crezut că vedeta din „Only Murders in the Building” le spunea prietenelor ei că Timothée Chalamet i-a refuzat o fotografie.

Expertul în cititul pe buze Jeremy Freedman a declarat pentru Page Six că este de acord cu detectivii de pe internet că vedeta din „Wonka” a refuzat, de fapt, o fotografie. Freeman a descifrat conversația animată, susținând că Gomez, în vârstă de 31 de ani, s-a dus la Taylor Swift, în vârstă de 34 de ani, și la Sperry, în vârstă de 31 de ani, și le-a spus: „Nu a vrut o poză cu mine. A spus nu”. 

Sperry a clarificat apoi: „Timothée?”, potrivit lui Freeman, la care Gomez a răspuns cu un semn din cap. Dar o sursă apropiată cântăreței a negat afirmația, spunând că Selena Gomez nu vorbea despre Chalamet și iubita lui, Kylie Jenner.

De asemenea, Timothée Chalamet a pus capăt zvonurilor potrivit cărora iubita lui, Kylie Jenner, nu o place pe Selena Gomez, după ce o sesiuna de bârfe la Globurile de Aur 2024 a stârnit speculații. Vedeta din „Wonka”, în vârstă de 28 de ani, i-a spus unui paparazzo de la TMZ, în timp ce se plimba cu o prietenă în Beverly Hills, California, luni seară, că vedeta din „Kardashians”, în vârstă de 26 de ani, nu are nimic cu artista în vârstă de 31 de ani.

Când a fost întrebat dacă este „cool” cu Gomez, cu care a jucat în 2019 în comedia romantică „A Rainy Day in New York”, Chalamet a răspuns: „Da, bineînțeles”.

Citește și:
Ce cadou ar fi primit Laura Giurcanu de la Aris Eram, după finala America Express

foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people