Diana Sar și iubitul ei s-au despărțit. Care ar fi fost motivul: „Este o perioadă de tranziție acum”

Diana Sar a dezvăluit că ea și iubitul ei s-au despărțit.

Diana Sar și iubitul ei s-au despărțit. Care ar fi fost motivul: "Este o perioadă de tranziție acum"

Diana Sar a recunoscut că a pus capăt relației cu partenerul său, bărbatul cu care împărțea planuri de viitor. Actrița a detaliat motivul care a stat la baza deciziei de a se despărți, susținând că acum trece printr-o perioadă grea, de tranziție.

Recent, Diana Sar vorbea cu admirație despre partenerul ei, menționând că acesta reprezintă cel mai important sprijin în viața ei. În ciuda apariției lor publice în calitate de cuplu, povestea lor de dragoste a avut o durată scurtă.

Diana Sar și iubitul ei s-au despărțit

Diana Sar a declarat că s-a despărțit de comun acord de iubitul ei, identificând diferențele de dorințe drept principalul motiv al deciziei. Despărțirea pare a fi definitivă, constituind o nouă etapă în relația lor tumultoasă, marcată și de separări anterioare.

„Au ieșit la iveală niște diferențe dintre dorințele noastre, în materie de relație. Pur și simplu am decis amândoi că este mai bine să nu continuăm, pentru că dintr-un anumit punct de vedere nu vedeam un viitor unul cu celălalt. Chiar dacă ne înțelegeam foarte bine, aveam niște diferențe de viziuni. Am mai avut o tentativă de a ne despărți în vară, am fost despărțiți, după am decis să mai dăm o șansă și ulterior a început să nu mai fie chiar așa de roz totul, pentru că nu ne mai înțelegeam atât de bine pe anumite lucruri”, a declarat Diana Sar pentru Spynews.ro.

Actrița a dezvăluit ce anume a dus la separarea lor

Actrița admite că traversează cu dificultate perioada de după despărțire, însă depune eforturi considerabile pentru a depăși situația. Diana Sar a decis să întrerupă orice contact cu fostul iubit, deoarece ar fi afectată emoțional dacă ar menține comunicarea cu el.

„E foarte greu. Chiar dacă totul a fost puțin mai ușor, pentru că procesul emoțional a început puțin mai devreme, la mine, din cauza neînțelegerilor, a fost foarte greu și încă este greu. Este o perioadă de tranziție acum. Nu mai ținem legătura, nu mai vorbim, ar fi mult prea dureros. Dacă ne-am întâlni ne-am saluta. Cel mai greu a fost faptul că vorbeam foarte des. A fost greu să mă dezobișnuiesc, îmi lipsea, îmi venea să îi povestesc lucrurile pe care le făceam. Mi-a fost foarte greu să nu îi scriu. El a insistat mai mult să nu mai vorbim deloc, asta a fost dureros. A fost și perioada aceea, în primele două săptămâni după despărțire în care crezi că nu poți, că nu o să mai trăiești, că nu se poate fără el și este sfârșitul lumii. Ne-am despărțit de o lună, este proaspătă, încă sunt în perioada de vindecare”, a adăugat actrița.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

De asemenea, actrița se gândește tot mai serios la copii și a declarat că își dorește să devină mamă.

„În viitor îmi doresc să am copii, în trecut nu cochetam cu această idee. Cred că și asta a fost unul dintre motivele pentru care am luat decizia legată de fostul iubit. Nu vedeam cumva un viitor, pentru că îmi doresc un copil. Trebuie să mai fac terapie pentru a nu avea anumite reacții și față de copil”, a mai declarat Diana Sar.

Citește și:
Cătălin Bordea, primele declarații despre momentul în care a aflat că a fost înșelat: „Simți fizic cum te golești. Simți cum te împietrești…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people