Diana Dumitrescu și soțul ei au împlinit 5 ani de căsnicie. Mesajul transmis de actriță: „Ne ținem de mână prin furtuni”

Diana Dumitrescu și soțul ei, Alin Boroi, au împlinit cinci ani de căsnicie.

Diana Dumitrescu și soțul ei au împlinit 5 ani de căsnicie. Mesajul transmis de actriță: "Ne ținem de mână prin furtuni"

Diana Dumitrescu și soțul ei au împlinit cinci ani de căsnicie. Actrița și Alin Boroi s-au căsătorit în secret, în septembrie 2018, și au împreună un băiat, pe nume Carol. 

Diana Dumitrescu a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru soțul ei. În ziua în care au sărbătorit cinci ani de căsnicie, vedeta și-a luat prin surprindere partenerul de viață cu o postare înduioșătoare. În vreme ce vedeta este cunoscută de mulți ani publicului larg, în special pentru rolurile pe care le-a interpretat în serialele românești, Alin Boroi este discret când vine vorba de aparițiile sale.

„Viața ne-a dat multe lămâi, dar ne-am descurcat cu ele și un shot de tequila! Dar ce admir cel mai mult la noi este tăria cu care ne ținem de mână prin furtuni și pe drumuri anevoioase! La mulți ani minunați cu mine! Te iubesc!”, a scris Diana Dumitrescu. 

Diana Dumitrescu nu a ascuns faptul că până acum ea și soțul ei, Alin Boroi, alături de care trăiește o poveste de dragoste de opt ani, au întâmpinat și provocări în căsnicia lor, în special după ce au devenit părinți. Deși au trecut și prin clipe dificile, actrița a avut parte de sprijinul și înțelegerea partenerului ei în acele momente.

„E de muncă. În primă fază, am avut mare noroc cu Alin pentru că el este un tip cu picioarele pe pământ, foarte pragmatic şi mă iubeşte foarte mult. M-a înţeles, mi-a înţeles toate stările de după naştere. Eu sunt un om foarte deschis şi am vorbit deschis şi cu el. Tocmai pentru ca el să înteleagă prin ce trece corpul meu şi prin ce trec eu, ce stări, ce sentimente mă încearcă după naştere. De fiecare dată când aveam câte un atac, nu neapărat de panică, ci când mă buşea plânsul de la oboseală sau de la nesiguranţa că eşti o mamă bună şi că faci ce trebuie pentru bebeluşul tău, el m-a susţinut foarte mult”, a mărturisit Diana Dumitrescu pentru fanatik.ro

Diana Dumitrescu a mai dezvăluit și care sunt lucrurile pe care le apreciază la soțul ei, Alin Boroi. Actrița consideră că partenerul ei este o persoană romantică și atentă la nevoile ei.

„Romantismul, la un moment dat moare să ştii (n.red., râde). Romantism pentru noi înseamnă să stăm pe terasă vara, cu un pahar de vin, să ne uităm la un film, să povestim, să râdem. Ne trimitem tot felul de filmuleţe idioate pe Instagram şi râdem. Pentru noi, ăsta e romantismul acum. După opt ani de zile şi un copil, momentele romantice sunt tot mai rare şi nici măcar nu mai punem preţ pe ele, nici eu şi nici el. Mai apreciez la el faptul că îmi aduce tot timpul flori. Este un gest extraordinar de frumos după părerea mea. Iar al treilea lucru pe care îl apreciez la el, este că are un simţ al umorului extraordinar şi îmi acceptă mie toate tâmpeniile. De multe ori, când suntem doar noi doi, încă îmi permit să fiu în preajma lui o adolescentă tâmpită, îndrăgostită care face tâmpenii, şi se maimuţăreşte. Iar el adoră chestia asta la mine, deşi am 40 de ani. Asta iubesc la el, că mă înţelege şi mă lasă să fiu aşa cum vreau eu să fiu”, a completat Diana Dumitrescu pentru sursa citată. 

Citește și:
Cum a depășit Cătălin Bordea momentul divorțului. Dezvăluirea făcută de colegul lui de la emisiunea iUmor: „Din păcate, la el a fost…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people