Diana Dumitrescu, mărturisiri sincere despre căsnicia cu Alin Boroi: „Lucrurile nu mai merg în același ritm”

Diana Dumitrescu a oferit mai multe detalii despre căsnicia cu soțul ei.

Diana Dumitrescu, mărturisiri sincere despre căsnicia cu Alin Boroi: "Lucrurile nu mai merg în același ritm"

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe din showbiz-ul autohton, reușind să câștige o mulțime de fani loiali de-a lungul carierei sale. Aceasta s-a arătat foarte deschisă de-a lungul timpului și nu s-a sfiit să ofere detalii neștiute din viața ei privată.

De această dată, Diana Dumitrescu a surprins cu o serie de mărturisiri neștiute despre căsnicia ei. Actrița și soțul ei, Alin Boroi, sunt căsătoriți de 5 ani, iar împreună au un băiețel superb. În cadrul podcastului găzduit de Ilinca Vandici, Te Ascult, actrița a povestit cum li s-a schimbat viața de cuplu de la venirea pe lume a copilului și cum trec împreună peste momentele dificile.

Diana Dumitrescu, despre cum s-a schimbat viața de cuplu

Actrița a explicat de ce ea și soțul ei nu mai dorm împreună, așa cum s-ar fi așteptat în această perioadă în care copilul a crescut mai mare. Diana Dumitrescu a precizat că, deși a încercat să îl obișnuiască pe fiul lor, Carol, să doarmă singur în camera lui, micuțul se trezea în timpul nopții pentru a o căuta.

„Problema a fost că în momentul în care Carol a împlinit un an nu a mai vrut să doarmă singur și am zis noi să facem cu rândul. A ținut așa vreo 2 săptămâni, până când s-a îmbolnăvit copilul și a dormit doar mama cu el și pa la revedere, copilul are 4 ani, mama doarme cu copilul. Acum înțelegi care e problema în toată relația noastră? De aia zic că lucrurile nu s-au așezat așa cum ar fi vrut Alin. El își imagina că noi doi o să stăm liniștiți să dormim în patul nostru, să ne facem lucrurile noastre de cuplu și așa mai departe și copilul să doarmă liniștit în camera lui, lucru care nu se întâmplă. Am încercat să fac trecerea de mai multe ori, dar se trezește noaptea și mă caută că sunt invizibilă pentru că vreo 2 nopți am încercat să nu mai dorm cu el în pat și negăsindu-mă s-a panicat foarte tare și a avut niște trăiri foarte puternice. (…) Ăsta e singurul minus din viața noastră, că eu și soțul meu nu dormim în același pat, dar nu este ceva peste care nu trecem și nu este ceva nemaivăzut, dar evident că lucrurile nu mai merg în același ritm.”, a povestit Diana Dumitrescu.

Cum este actrița în rolul de mamă

Întrebată cum se descurcă în rolul de mamă, Diana Dumitrescu a răspuns deschis, fiind amuzată și serioasă în același timp, afirmând că are două laturi. Ea a explicat că există momente în care impune reguli în fața fiului ei, dar în cea mai mare parte a timpului îi satisface dorințele.

„Eu am 2 fețe ca mamă, ori se întâmplă lucrurile cum vreau și sunt dictator, dar asta este un 15%, restul, face copilul ăsta ce vrea din mine, ce vrea el mama face, deci nu pot, adică mi l-am dorit atât de tare și îl iubesc atât de mult”, a mai spus Diana Dumitrescu.

Citește și:
Meryl Streep, prima apariție publică de la despărțirea de soțul ei, Don Gummer. Actrița nu renunță la verighetă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people