Diana Dumitrescu, declarații inedite despre relația cu soțul ei, după 5 ani de căsătorie: „Lucrurile sunt diferite, într-adevăr”

Diana Dumitrescu și soțul ei, Alin Boroi, au împlinit recent cinci ani de căsnicie.

Diana Dumitrescu, declarații inedite despre relația cu soțul ei, după 5 ani de căsătorie: "Lucrurile sunt diferite, într-adevăr"

Diana Dumitrescu trăiește de opt ani o poveste de dragoste alături de Alin Boroi. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018 și au împreună un fiu, pe nume Carol, de care actrița vorbește de fiecare dată cu multă emoție și mândrie. Înainte să fie cu Alin Boroi, actrița a fost căsătorită cu regizorul Ducu Ion, însă în 2013 cei doi s-au despărțit, după o relație de 6 ani și un mariaj de 4 ani.

Diana Dumitrescu nu a ascuns faptul că până acum ea și soțul ei, Alin Boroi, au întâmpinat și provocări în căsnicia lor, în special după ce au devenit părinți. Deși au trecut și prin clipe dificile, actrița a avut parte de sprijinul și înțelegerea partenerului ei de viață în acele momente.

Într-un interviu acordat recent, Diana Dumitrescu a surprins cu o serie de mărturisiri neștiute despre căsnicia ei.

„Fiecare știe cum e la el acasă. Nu stăm într-o garsonieră. Copilul poate să doarmă în pat până noi ne uităm la un film, bem un pahar de vin, avem sufragerie, avem canapea, avem băi, avem încă un dormitor. Adică am primit și eu niște comentarii și niște mesaje. Eu am spus acest lucru nu în ideea că viața mea intimă cu soțul meu nu funcționează, ci că lucrurile sunt diferite, într-adevăr. Dar nu mi se pare necesar să explic și să desenez ce se întâmplă și cum se întâmplă. Nu sunt singura femeie din România care doarme cu copilul de patru ani în pat. Sunt femei care dorm cu copilul până la șapte, opt ani, fiecare cum consideră. Asta nu înseamnă că nu mai avem intimitate cu soțul sau cu partenerul”, a declarat actrița pentru Cancan.ro.

Diana Dumitrescu a mărturisit că i-ar plăcea foarte mult să mai aibă un copil, lucru pe care și soțul ei și-l dorește.

„Aș mai face unul, da. (…) Încerc și sper și cred că Dumnezeu e mare și așa cum mi l-a dat pe Carol, dacă consideră că trebuie să mai fac un copil și mai pot să mai fac un copil și că fac treabă bună cu Carol, îmi va mai da un copil. (…) Eu aș vrea tot băiat. Soțul meu vrea fată. Să ne dea Dumnezeu un copil și să fie sănătos, nu contează că e fată sau băiat. Copilul meu este deja unu la unu cu mine. Carol seamănă leit cu mine”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Diana Dumitrescu și soțul ei au împlinit recent 5 ani de căsnicie

În luna septembrie, Diana Dumitrescu a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru soțul ei. În ziua în care au sărbătorit cinci ani de căsnicie, vedeta și-a luat prin surprindere partenerul de viață cu o postare înduioșătoare. În vreme ce vedeta este cunoscută de mulți ani publicului larg, în special pentru rolurile pe care le-a interpretat în serialele românești, Alin Boroi este discret când vine vorba de aparițiile sale.

„Viața ne-a dat multe lămâi, dar ne-am descurcat cu ele și un shot de tequila! Dar ce admir cel mai mult la noi este tăria cu care ne ținem de mână prin furtuni și pe drumuri anevoioase! La mulți ani minunați cu mine! Te iubesc!”, a scris Diana Dumitrescu. 

Citește și:
Cum a depășit Cătălin Bordea momentul divorțului. Dezvăluirea făcută de colegul lui de la emisiunea iUmor: „Din păcate, la el a fost…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people