Diana Dumitrescu, confesiuni despre căsnicia ei. Cum este surprinsă de soțul ei: „Are gusturi foarte bune”

Diana Dumitrescu a dezvăluit cum o surprinde soțul ei.

Diana Dumitrescu, confesiuni despre căsnicia ei. Cum este surprinsă de soțul ei: "Are gusturi foarte bune"

Diana Dumitrescu și partenerul ei, Alin Boroi, s-au căsătorit în 2018 și au împreună un fiu, pe nume Carol, de care actrița vorbește de fiecare dată cu multă emoție și mândrie.

Diana Dumitrescu și Alin Boroi au o căsnicie solidă și o familie minunată împreună. În ciuda momentelor dificile, cei doi au știut cum să le gestioneze. Actrița a făcut recent mărturisiri despre partenerul ei de viață, dezvăluind despre acest că este foarte atent în ceea ce privește cadourile pe care i le oferă. 

„Bijuteriile nu prea mi le cumpăr singură, doar dacă este vorba despre gablonțuri, cum le zicem noi, cele de toată ziua. Bijuteriile scumpe îmi place să le primesc și mi le face cadou soțul meu. Îmi cumpăr și eu, dar foarte rar. Mi se pare că o bijuterie exprimă cât de mult te apreciază persoana de lângă tine și mai cred că noi, femeile, nu trebuie să ne cumpărăm diamantele singure!”, a spus Diana Dumitrescu pentru Ego.ro

Diana Dumitrescu a recunoscut că este răsfățată de soțul ei cu diverse diverse, inclusiv cu diamante. 

„Soțul meu are gusturi foarte bune, atât vestimentare, cât și la bijuterii. Toate cadourile pe care mi le-a făcut de-a lungul timpului au fost excepționale, nu am ce să îi reproșez! Chiar știe să facă cadouri. El mă mai întreabă: „Ce vrei cadou?”. Îi spun: „Nimic!”. El știe ce îmi place, mă cunoaște foarte bine și are gusturi bune! Toate diamantele pe care mi le-a dat și nu mi-a dat puține! (n.r. au surprins-o). Inelul de logodnă a fost cadoul care m-a surprins cel mai tare, m-a cerut în prag de sărbători, în seara de Ajun, pe 24 decembrie. Atunci am primit cadou inelul și cererea! Acesta este un cadou pe care nu o să îl uit niciodată!”

Diana Dumitrescu nu a ascuns faptul că până acum ea și soțul ei, Alin Boroi, au întâmpinat și provocări în căsnicia lor, în special după ce au devenit părinți. Deși au trecut și prin clipe dificile, actrița a avut parte de sprijinul și înțelegerea partenerului ei de viață în acele momente.

„E de muncă. În primă fază, am avut mare noroc cu Alin pentru că el este un tip cu picioarele pe pământ, foarte pragmatic şi mă iubeşte foarte mult. M-a înţeles, mi-a înţeles toate stările de după naştere. Eu sunt un om foarte deschis şi am vorbit deschis şi cu el. Tocmai pentru ca el să înteleagă prin ce trece corpul meu şi prin ce trec eu, ce stări, ce sentimente mă încearcă după naştere. De fiecare dată când aveam câte un atac, nu neapărat de panică, ci când mă buşea plânsul de la oboseală sau de la nesiguranţa că eşti o mamă bună şi că faci ce trebuie pentru bebeluşul tău, el m-a susţinut foarte mult”, a mărturisit Diana Dumitrescu pentru fanatik.ro

Citește și:
Loredana spune adevăratul motiv pentru care a renunțat la emisiunea Vocea României de la PRO TV: „Mi-am dat seama că…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people