Diana Bulimar, dezvăluiri despre nuntă. Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie după patru ani de relație: „Vreau să-mi petrec toată viața cu el”

Diana Bulimar a vorbit despre felul inedit în care a fost cerută în căsătorie.

Diana Bulimar a vorbit deschis despre cererea în căsătorie și planurile de nuntă. Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei, Radu Ștefan Dumitrache. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată într-o tabără de fotografie și formează un cuplu de patru ani.

Diana Bulimar a anunțat în luna iunie că s-a logodit. Fosta gimnastă a împărtășit pe contul ei personal de Instagram un video cu cererea în căsătorie. În acel clip, se poate observa că ea nu se aștepta să fie cerută în căsătorie de partenerul ei, Radu Ștefan Dumitrache, și că este luată prin surprindere de către acesta în momentul în care îi arată inelul de logodnă.

„CEL MAI FRUMOS OOTD 💍 Nu mă întrebați de reacțiile mele haotice, că așa fac eu când sunt în stare de șoc…”, a fost mesajul transmis de Diana Bulimar, alături de clipul în care le arată fanilor cum a fost cerută în căsătorie. 

Diana Bulimar a făcut recent o serie de mărturisiri despre surprinzătoarea cerere în căsătorie. Radu Ștefan Dumitrache a pregătit totul, a cumpărat în secret un inel cu safir și a pus la punct detaliile pentru a-și impresiona partenera. 

„Logodna s-a întâmplat pe întâi iunie 2024, s-a dorit să fie întrebarea: „Vrei să fii copil toată viața?”, dar nu s-a reușit prin cuvinte. Dar da, a fost ceva simplu, ceva neașteptat, foarte neașteptat (…) Asta ar fi vrut să fie întrebarea, fiind 1 iunie, dar el nu a reușit să spună nimic. Eu n-am reușit nici să vorbesc, pentru că am avut o criză efectiv de râs și de plâns în același timp. Da, am fost foarte surprinsă, efectiv surprinsă. Nu mă așteptam, pentru că suntem genul de pereche care nu punem neapărat preț pe lucrurile astea. Adică mai bine mergem într-un city break decât să dăm banii pe un inel. Dar da, s-a întâmplat pentru că și-a dorit mult și eu mi-am dorit, normal, suntem împreună de 4 ani”, a declarat Diana Bulimar pentru unica.ro

În ceea ce privește planurile de nuntă, Diana Bulimar și Radu Ștefan Dumitrache încă n-au început pregătirile pentru a face acest pas. 

„Absolut nimic (n.r. legat de planuri). Adică s-a primit inelul, oricum știam că o să vreau să-mi petrec toată viața cu el. Deci nu avem nimic pregătit, probabil că o să fie tot ceva special.”

Cu toate astea, Diana Bulimar a oferit câteva detalii despre cum și-ar dori să arate nunta. 

„Foarte simplu, pe o plajă, într-o rochie foarte fluflu, să mă bată vântul, să mă distrez cu prietenii apropiați și cu familia și cam atât. Da, ceva restrâns, ceva pe o plajă, ceva să ne simțim bine, să bea toată lumea, să se mănânce, să stăm până la răsărit”, a completat Diana Bulimar pentru sursa citată anterior. 

În cadrul unui interviu acordat acum ceva timp, Diana Bulimar a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Radu Ștefan Dumitrache, dar și despre cum s-au cunoscut. Fosta gimnastă a recunoscut că partenerul ei a încurajat-o în mai multe privințe și îi este recunoscătoare pentru asta. 

„Radu e un fost inginer reprofilat pe fotografie și videografie, iar acum face poze, video-uri, documentare la studioul lui. Ne-am cunoscut la un workshop de fotografie, în Deltă, dar era destul de rezervat față de mine, pentru că nu voia să cred că intră în vorbă cu mine doar pentru cine sunt, ca statut. El este un om foarte calm și liniștit, fix opusul meu, şi cred că de-asta ne și potrivim. E mai mare decât mine cu un an și suntem împreună de doi ani și jumătate.

E primul iubit cu care am stat atât de mult și cu care am acceptat să mă mut. E un om care m-a ridicat foarte mult, care a văzut în mine mai mult decât gimnasta Diana Bulimar şi m-a încurajat să vorbesc în fața camerei, să le spun oamenilor ce am trăit în viața de sportivă, să fac exerciții în fața camerelor care să le placă oamenilor și să învețe și ei ceva de la mine, să mă dezvolt. Şi m-a încurajat să fac toate astea ca să vină cât mai mulți copii spre gimnastică, să se bucure de poveștile mele – cum e și cartea mea, de exemplu, despre viața mea și cum ar putea să ajungă și ei la performanță”, a declarat Diana Bulimar pentru OK! Magazine

Citește și:
Ce planuri au Gina Pistol și Smiley pentru această vară și ce sfaturi dă prezentatoarea mamelor care călătoresc alături de copiii lor: „Au nevoie în special de…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people