Dialog amuzant între Andreea Ibacka și fiica ei, Namiko: „Am schimbat vorba”

Andreea Ibacka le-a dezvăluit fanilor faptul că a avut un dialog extrem de amuzant cu fiica ei, Namiko.

Dialog amuzant între Andreea Ibacka și fiica ei, Namiko: "Am schimbat vorba"

Andreea Ibacka este deschisă când vine vorba de experiențele din viața ei. Actrița are o comunitate numeroasă pe rețelele de socializare și obișnuiește să împărtășească momente din viața ei personală, dar și profesională. 

Andreea Ibacka le-a povestit fanilor de pe Instagram că a avut o conversație neașteptată, dar și amuzantă cu fiica ei, Namiko. Actrița a rămas surprinsă de răspunsurile pe care i le-a dat fetița ei.

„Namiko: Eu nu vreau să-mi iau soț.
Andreea Ibacka: Serios, parcă voiai? Săptămâna trecută îți aleseseși un soț de la grădi.
Namiko: Dacă îmi iau soț, o să fac copii. Mi-am dat eu seama.
Andreea Ibacka: Și nu ziceai tu că faci 3 copii?
Namiko: Nu mai vreau, m-am răzgândit.
Andreea Ibacka: Cum așa, de ce?
Namiko: Nu vreau să-mi taie burta.”

Ulterior, Andreea Ibacka a revenit cu un nou dialog pe care l-a avut tot cu Namiko, legat tot de maternitate. 

„Pauză câteva minute și apoi tot Namiko zice (oferind o nouă lansă maternității): „Dar nu putem să scoatem copiii pe gură? Ai zis că bebele e cât o sămânță.” Îi explic cum crește bebe în burtică etc. Apoi puteam s-o cotesc înspre adevăr, mi-a fost clar că ea caută un exit fără operație… dar, hei, am zis că la 4 ani nașterea naturală e chiar mai greu de înțeles și acceptat. Am schimbat vorba.”

Foto: Instagram

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. S-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească. Au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago. 

Foarte mulți sunt curioși să afle cum reușesc Andreea și Cabral Ibacka să se descurce cu cei doi copii ai lor, dar și să se ocupe de proiectele profesionale. Actrița a vorbit în cadrul unui interviu pentru VIVA! de familia ei, mărturisind că mai are parte și de ajutor din partea altor persoane când vine vorba de Namiko și Tiago.

„Orice plan e făcut pentru a putea fi dat peste cap. Familiile cu copii mici îmi vor da dreptate, programul există, dar e tot timpul imprevizibil. Namiko e grupa mijlocie la grădiniță. Și suntem perfect în grafic, trei zile la grădi cu o săptămână acasă. Noroc că intervin bunicii. Atât mama, cât și soacra ne sar în ajutor. Ba și cumnata, când prinde câte o zi liberă. Apoi, mai este Maya, bona lui Tiago, care ne ajută atunci când lipsim de acasă.”

Cabral mai are o fată, pe nume Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran. Fiica lui cea mare locuiește în Olanda și are o relație apropiată cu Namiko și Tiago

„Ino locuiește în Olanda. Dar de câte ori vine în țară se joacă cu piticii. Și cel mai des vorbește cu Namiko pe videocall, care îi povestește toate telenovelele de pe la grădiniță sau din parc.”

Andreea Ibacka a vorbit într-un interviu acordat recent despre momentele mai puțin plăcute din relația cu soțul ei, dar și cum îmbină cariera cu viața de familie și creșterea celor doi copii.

„Cred că fiecare își dorește să fie mai apreciat decât este, pentru că suntem două persoane foarte ocupate și care muncim mult și ne și dedicăm mult. Și, uneori, n-avem timp să vedem că și celălalt trage la fel de mult și ne-am dori doar să culegem aplauzele la scenă deschisă. Acasă, dacă se poate pe sectorul 4, soțul să mă felicite la megafon: „Așa soție ca a mea nu mai are nimenea!”. Uneori îmi doresc chestia asta și sunt lucruri pe care le fac tocmai ca el să mă aplaude și când nu mă aplaudă…” a menționat Andreea Ibacka în cadrul emisiunii FRESH by UNICA.

Citește și:
Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au logodit. Anunțul făcut de actrița din Stranger Things

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people