Dezvăluirile făcute de Sandra Izbașa la o lună de la căsătoria religioasă cu actorul Răzvan Bănică: „O împlinire a tuturor visurilor”

Într-un interviu acordat recent, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică au vorbit despre începutul relației lor, dar și despre fabuloasa lor nuntă.

Dezvăluirile făcute de Sandra Izbașa la o lună de la căsătoria religioasă cu actorul Răzvan Bănică: "O împlinire a tuturor visurilor"

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică și-au făcut publică relația în 2020. În luna decembrie a acelui an, chiar de Crăciun, fosta campioană olimpică la gimnastică și partenerul ei s-au logodit. Cununia lor civilă a fost discretă și a avut loc pe 30 iulie 2021. La eveniment au fost prezente colegele de la lot ale olimpicei (Izbașa are două medalii de aur, la sărituri la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012, și la sol, la Beijing, în 2008), Andreea Răducan, Monica Roșu, Silvia Stroescu și Diana Bulimar, dar și antrenorul Octavian Belu.

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică au făcut acum următorul pas în relația lor și la finalul lunii iulie au făcut căsătoria religioasă. Fosta gimnastă a dezvăluit mai multe imagini inedite de la evenimentul care a avut loc într-o superbă locație din București.

Sandra Izbașa a ales o rochie de mireasă cu trenă și cu un decolteu în V, brodat pe margini cu mici perle, iar la capitolul pentru coafură a optat pentru o coadă lejeră, buclată, completată de o diademă delicată, alegând și un machiaj discret. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Vatra Luminoasă, iar cuplul a decis să aibă două perechi de nași, printre care și buna sa prietenă, gimnasta Andreea Răducan, alături de soțul ei, Daniel.

Într-un interviu acordat recent, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică au vorbit despre începutul relației lor, dar și despre fabuloasa lor nuntă.

„Mă încânta enorm felul în care îl descopeream în fiecare zi. Era exact bărbatul pe care mi-l dorisem și proiectasem dintotdeauna. Îl aveam „scris” într-un jurnal personal, iar toate calitățile pe care eu le trecusem pe hârtie se potriveau perfect cu ceea ce era el. Nu aveam cum să nu mă văd rămânând lângă Răzvan!”, a povestit fosta gimnastă pentru okmagazine.ro.

Cei doi au recunoscut că alegerea datei de 30 iulie pentru cununia lor religioasă nu a fost deloc întâmplătoare.

„Data de 30 iulie este mai mult decât aniversarea noastră. Este ziua în care destinul avea să ne unească pentru totdeauna sufletele. Nu aveam de unde ști și nici nu îndrăzneam să ne imaginăm faptul că o întâlnire relaxată în oraș ne va stârni curiozitatea de a ne cunoaște, descoperi, accepta și iubi. Totul s-a născut natural”, a declarat actorul pentru sursa citată.

Sandra Izbașa a vorbit și despre modul în care și-a ales rochia de mireasă, dar și despre faptul că au avut două perechi de nași: Andreea Răducan împreună cu soţul său, Daniel Tandreu, și cuplul Sidonia și George Toader.

„Mi-am dorit să fie mai mult decât o rochie de mireasă, mi-am dorit să fie o completare a personalității mele și o împlinire a tuturor visurilor pe care le-am avut dintotdeauna în legătură cu momentul în care o voi îmbrăca! Povestea rochiei a început încă de anul trecut, atunci când am intrat pentru prima oară în showroom-ul de la Pronovias. M-au întâmpinat foarte multe modele de rochii, însă cu cea pe care am ales să o port a fost dragoste la prima vedere. Am simțit că este a mea! (zâmbește) Am întâlnit o echipă extrem de dedicată, condusă de cea care între timp avea să-mi devină și prietenă, Dorina”.

În ceea ce privește petrecerea care a urmat căsătoriei religioase, cel mai emoționant moment pentru amândoi a fost, bineînțeles, dansul mirilor.

„Melodia pe care am ales-o este interpretată de către Andrea Bocelli și se numește „Nelle tue mani'. Este o melodie cu a cărei energie am rezonat instantaneu amândoi și ale cărei versuri vorbesc despre curajul de a-ți urma destinul și de a trăi și simți liber”, a povestit actorul pentru sursa citată.

Citește și:
Andreea Esca a împlinit 51 de ani. Cum a fost surprinsă prezentatoarea TV de ziua ei de naștere

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people