Dezvăluirile făcute de Andreea Ibacka după 12 ani de căsătorie cu Cabral: „Poate că viața noastră chiar se va schimba”

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton.

Dezvăluirile făcute de Andreea Ibacka după 12 ani de căsătorie cu Cabral: "Poate că viața noastră chiar se va schimba"

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească, și s-au căsătorit în anul 2011. Au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago, iar prezentatorul TV mai are o fată, care locuiește în Olanda, pe nume Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Într-un interviu acordat recent, Andreea Ibacka a vorbit cu sinceritate despre cum s-a schimbat viața lor de cuplu de când au devenit părinți.

„Sigur că s-au schimbat foarte multe din activitățile noastre împreună. Cred că am bifat până acum o singură vacanță singuri și atunci eram gravidă, de fapt. La cinema numeri pe degete de câte ori am fost. Dar încercăm, și mă gândesc că din toamnă începem colectivitatea și cu Tiago și poate că viața noastră chiar se va schimba”, a declarat Andreea Ibacka pentru ego.ro.

Actrița a dezvăluit că a făcut tot posibilul pentru a nu se neglija, chiar dacă viața de mamă este una foarte solicitantă.

„Am încercat să ne vedem și de noi, ca indivizi. Eu, de exemplu, nu am renunțat niciodată să mă îngrijesc. Primele săptămâni era o provocare să mă spăl pe cap, după care am ajuns tot timpul la manichiură, la pedichiură, la epilat. Poate și prin prisma meseriei. Nu am fost o mamă care s-a delăsat în aspectele astea”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Andreea Ibacka a vorbit și despre conflictele care au apărut în relația cu soțul ei, în special după ce a venit pe lume primul copil.

„Am avut răbdare până acum și nu ne-am scos ochii. Mai mult, acum, la al doilea copil, am fost mai înțelepți. Poate că la primul ne-am mai scos ochii. Sau eu lui, să zicem… Pentru că ai senzația că bărbatul își ia niște libertăți atunci când merge la muncă. El se duce la muncă pentru că este responsabilitatea și datoria lui față de familie, nu neapărat că îi face o plăcere sublimă”, a adăugat Andreea Ibacka.

Ce spune Andreea Ibacka despre diferența de vârstă dintre ea și Cabral

Într-un interviu oferit pentru revista VIVA! acum ceva timp, Andreea Ibacka a vorbit cu sinceritate despre diferența de 8 ani dintre ea și soțul ei, Cabral. Actrița a recunoscut faptul că se mai întâmplă ca uneori să resimtă această diferență între ei, dar, cu toate astea, cei doi au știut să își gestioneze foarte bine problemele, timpul și sarcinile în familie.

„Diferența nu-i nici mare, nici mică. Deși, după anul fabricației, am fi putut să ne cunoaștem chiar la ședințele cu părinții. Acolo unde participam în calități diferite, vreau să spun. Lumea e atât de mică, încât eu am fost colegă de generală cu Artemis, sora lui Cabral. Da, există momente în care simțim diferit tocmai prin prisma etapei pe care o traversăm. Eu i-am înțeles criza vârstei mijlocii (să nu-i spuneți că a pățit el așa ceva!), el a mers pe mâna mea când a venit vorba despre decizia extinderii familiei, despre timing-ul ideal (mă scuzați, nu mi-a ieșit nicio formulare mai puțin pompoasă)”, a declarat Andreea Ibacka într-un interviu pentru VIVA!.

De asemenea, Andreea Ibacka a dezvăluit și ce părere au avut părinții ei despre relația sa cu Cabral. Vedeta a precizat că ea face parte dintr-o familie unită, iar în ultimii ani, de la venirea copiilor pe lume, reușesc să se vadă la câteva zile, iar evenimentele importante din viața lor le petrec mereu împreună.

„Suntem o familie mare și unită, iar asta nu e doar o lozincă. Iar de când au apărut cei mici, ne vedem cu părinții noștri cel mult o dată la câteva zile, ne petrecem toate evenimentele importante împreună, concedii, weekenduri ș.a.m.d”, a mai spus Andreea Ibacka pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Andreea Antonescu, dezvăluiri despre botezul mezinei sale. Când și unde va avea loc marele eveniment

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people