Dezvăluiri surprinzătoare din culisele emisiunii America Express. Ce au declarat două angajate Antena 1: „Era terminată, umărul era praf”

Două angajate de la postul de televiziune Antena 1 au făcut declarații surprinzătoare despre emisiunea America Express.

Dezvăluiri surprinzătoare din culisele emisiunii America Express. Ce au declarat două angajate Antena 1: "Era terminată, umărul era praf"

America Express este cel mai dur reality show din România și fiecare sezon vine cu noi provocări și obstacole pentru concurenți. Există o adevărată fascinație în ceea ce privește emisiunea, mai ales că telespectatorii nu cunosc foarte multe detalii din culise, iar pe micile ecrane văd o parte din ceea ce se filmează. 

Recent, la „Podcastito Express”, a fost invitată Octavia Iorga, cameramană în cadrul emisiunii America Express. Ea are și experiența altor reality show-uri, iar acum a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în emisiunea de la Antena 1. Edward Sanda și Cleopatra Stratan au fost filmați de către Octavia Iorga, care a oferit detalii despre provocările pe care le-a avut din cauza lor. 

„Mă așteptam să fie greu. N-am avut așteptări ușoare. Știam unde merg. La început eram plină de vânătăi, dar la un moment dat uiți. E mai greu static pentru că nu schimbi poziția corpului și e normal că te dor toate dacă stai așa cu greutatea aia într-o singură poziție. Așa… dacă mergi, dacă alergi, se mai schimbă.”

În aceeași ediție de la „Podcastito Express” a fost prezentă și reportera Adriana Zamfir, care a fost în echipa formată din Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Aceasta a dezvăluit câteva informații despre cei doi artiști și despre cum erau în show-ul America Express.

„Era foarte greu ce se întâmpla în echipa noastră cu Cleduții. Greu pentru că era ceva static. Erau statici, nu erau activi. (…) Când mă uitam la umărul ei, era roșu. Era să îi dea sângele. Era terminată, umărul era praf.”

Când se va difuza marea finală America Express – Drumul Soarelui

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, creatoarele de conținut Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Doar câteva săptămâni ne mai despart de momentul în care Antena 1 va fi difuza marea finală America Express – Drumul Soarelui, iar fanii vor afla cine pleacă acasă cu marele premiu de 30.000 de euro. Potrivit surselor, marea finală America Express se va difuza miercuri, 27 decembrie 2023.

Conform FANATIK, cele trei echipe care au ajuns în semifinala America Express – Drumul Soarelui sunt formate din Giulia & Vlad Huidu, Alexia Eram și fratele ei, Aris, respectiv Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Conform surselor obținute de Unica.ro, bătălia pentru marele premiu din finală s-ar da în principal între echipele conduse de Alexia Eram și fratele ei, Aris, precum și de Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Mario Fresh a afirmat mândru la începutul competiției că iubita lui se va întoarce acasă câștigătoare la America Express. În urma informațiilor oferite de Unica.ro, Alexia Eram și fratele ei ar fi ajuns în marea finală a competiției din 2024. În această finală, ei ar concura pentru marele premiu cu echipa formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Citește și:
Cum s-a schimbat relația dintre Alexia și Aris Eram după participarea la America Express: „Ne-a făcut să ne cunoaștem mai mult'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people