Dezvăluiri din intimitate. Ce au povestit Irina Rimes și David Goldcher despre începutul relației lor

Irina Rimes a vorbit despre relația cu David Goldcher.

Dezvăluiri din intimitate. Ce au povestit Irina Rimes și David Goldcher despre începutul relației lor

Irina Rimes este una dintre cele mai de succes artiste din România. Acum se bucură de o mulțime de aprecieri din partea fanilor, de piese care strâng un număr impresionant de vizualizări și de numeroase concerte la care este primită cu mare bucurie de fani. În plan personal, cântăreața formează de aproximativ trei ani un cuplu cu David Goldcher.

Irina Rimes a preferat până acum ca povestea de dragoste pe care o trăiește cu David Goldcher, partenerul ei francez, să o trăiască departe de ochii curioșilor. Însă, artista a mai împărtășit cu diverse ocazii îmagini în care apare în ipostaze tandre cu iubitul ei, fie din vacanțe, fie de la diverse ocazii importante din viața lor.

Cei doi au oferit recent un amplu interviu în cadrul căruia au făcut numeroase dezvăluiri despre relația lor, vorbind despre modul în care s-au cunoscut, dar și ceea ce îi leagă.

„Ne-am cunoscut la o sesiune de muzică în Franța, deci pot spune că tot muzica ne-a unit. Din momentul în care am decis că vom rămâne împreună, nu ne-am despărțit decât pentru câteva zile, când eu mai mergeam în concerte și dormeam în hoteluri sau când el a trebuit să plece în Paris, iar eu rămâneam, pentru că aveam treabă în România. În rest, am fost cam nedespărțiți și va continua așa”, a declarat Irina Rimes în interviu oferit publicației VIVA!.

Cei doi au dezvăluit că își împart timpul între Franța și România, iar limba franceză este liantul de comunicare.

„Avem două Acasă: una în România, în București, și una în Paris. Facem naveta între ele și avem grijă să fie plantele udate constant în amândouă”, a mai declarat artista pentru sursa citată, dezvăluind și că „Vorbim aproape exclusiv în franceză, mai puțin în dățile în care ne amuzăm de româna lui, pe care o înțelege foarte bine, dar o vorbește amuzant”.

În ceea ce privește timpul liber, cei doi îl dedică în mare parte călătoriilor, în rest se concentrează pe cariera muzicală.

„Nu prea avem timp de alte pasiuni, știu că pare plictisitor dar, exceptând călătoriile, nu avem alte activități în afară de muzică. În schimb, e foarte amuzant să ne băgăm nasurile în propriile playlisturi de muzică sau să ne distrăm cu ce ascultam în adolescență”, a mai spus artista.

Recent, Irina Rimes a recunoscut faptul că în general este o persoană calmă, însă sunt și aspecte care o enervează.

„De la nedreptăți, atât. În rest cred că sunt cea mai calmă persoană din cercul meu de prieteni și în general de oameni pe care îi cunosc”, a declarat Irina Rimes pentru cancan.ro.

De asemenea, cântăreața a oferit o serie de detalii despre relația cu David, iar declarațiile au luat prin surprindere pe toată lumea.

„Câteodată e atât de calm și atât de bine totul, că trebuie să născocim o ceartă. (…) Trebuie să îți dai seama care-i limita. Îți dai seama, dacă ești deșteaptă îți dai seama”, a adăugat Irina Rimes pentru sursa citată.

Citește și:
Sean Penn, surprins în ipostaze romantice alături de noua sa iubită

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people