Dezvăluirea neașteptată făcută de Mario Fresh: „Nu mai poate nimeni în casa aia”

Mario Fresh a făcut o mărturisire neașteptată. Ce a declarat artistul?

Dezvăluirea neașteptată făcută de Mario Fresh: "Nu mai poate nimeni în casa aia"

Mario Fresh e un cântăreț apreciat, care are succes în plan profesional și o mulțime de colaborări cu alți artiști îndrăgiți din industria muzicală românească. 

Recent, Mario Fresh a făcut o dezvăluire surprinzătoare cu privire la familia sa și viața personală. Artistul în vârstă de 23 de ani a dezvăluit că e fascinat de ukulele, un instrument pe care l-a primit cadou de ziua lui, și la care cântă destul de des, motiv pentru care apropiații lui au ajuns să se simtă deranjați. 

„I-am distrus, de când am ukulele, am primit de ziua mea de la Raed, tovarășul meu bun. Și chiar cu cadoul de la el am scris piesa, a plecat „Ai fost”, de la acordurile cântate pe ukulele, de acolo a plecat toată piesa cu Alina Eremia. Pot să zic că e cel mai tare cadou, care îți mai aduce încă un cadou, e extraordinar. Cânt în fiecare seară, în fiecare dimineață, i-am distrus, nu mai poate nimeni în casa aia. Dacă vin ai mei la mine își pun mâna în cap, „iar te apuci, mă, iar te apuci?”. Și nici nu-i bag în seamă când spun „Mario, trezește-te, Mario, ridică-te, îmbracă-te, că plecăm”, a declarat Mario Fresh pentru cancan.ro.

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Fiica Andreei Esca și artistul sunt într-o relație de 6 ani și au arătat de-a lungul timpului faptul că au depășit cu succes și momentele grele pe care le-au întâmpinat. În același interviu, cântărețul a vorbit despre iubita lui, dezvăluind faptul că îi face deseori surprize.

„Îmi place să fiu romantic. Nu sunt eu cu lucrurile foarte speciale, să fac niște ținte prin casă, să le găsească, să tragă de ele, să cadă ceva, o surpriză. Îmi plac mai mult lucrurile mai clasice, ei îi plac foarte mult surprizele astea mici, muncite, să scrii o scrisoare, să faci o inimioară, s-o tai tu, să faci confetti. Eu sunt foarte neîndemânatic, în primul rând, și nu-mi ies lucrurile astea, dar trebuie undeva să ne întâlnim la mijloc”, a adăugat Mario Fresh pentru sursa menționată anterior.

Citește și:
Andreea Ibacka, dezvăluiri despre diferența de vârstă dintre ea și Cabral: „Lumea e atât de mică'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people