Dezvăluirea făcută de Andreea Ibacka după 13 ani de căsătorie cu Cabral: „Pe noi ne-a ajutat, ne-a ținut împreună atâția ani…”

Andreea Ibacka a mărturisit că i-ar plăcea să mai joace alături de soțul ei într-un proiect de televiziune sau un film.

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească, și s-au căsătorit în anul 2011. Au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago, iar prezentatorul TV mai are o fată, care locuiește în Olanda, pe nume Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Andreea Ibacka a vorbit fără rețineri despre soțul ei, Cabral. Actrița a făcut confesiuni sincere despre căsnicia cu partenerul ei de viață.

„A mers la niște cursuri de PR recent! (râde) Serios, într-adevăr avem și activitățile noastre separate. Cred că este important să avem libertate și încredere. Și eu mai plec cu fetele, dar și el mai pleacă cu băieții! Mai mult ca mine! (râde). În general, nu avem o problemă cu chestia asta și nu avem scandal acasă. Pe noi ne-a ajutat, ne-a ținut împreună atâția ani. (n.red. umorul) Dar nu este o rețetă pe care eu să o predau mai departe, nu funcționează la toată lumea. Inclusiv pe noi ne mai trag prietenii de mânecă și ne întreabă: ‘Nu te-ai supărat că a zis despre tine că porți pantaloni de instalator prin casă și nu ești sexy?’. Nu, nu m-am supărat! Sau: ‘El nu s-a supărat pentru că ai zis că este bătrân?’. Nu, știe și el că e bătrân!”, a povestit actrița pentru EGO.ro.

Andreea Ibacka a mărturisit că i-ar plăcea să mai joace alături de soțul ei într-un proiect de televiziune sau un film.

„Da, de ce nu? În general, proiectele pe care le-am făcut împreună au ieșit mișto și au potențial! Nu ne-am mai potrivit noi în ultimii ani la priorități, program. La un moment dat cred că ar fi tare, da! Să pot să îi fac în film tot ce nu am voie în realitate, nu? Și să nu mă pedeapsească nimeni! Domnilor producători, regizori, scenariști, puteți oricând să îi dați lui Cabral un rol de stalker al meu, ca să fie ca în viața reală!”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Ce spune Andreea Ibacka despre diferența de vârstă dintre ea și Cabral

Într-un interviu oferit pentru revista VIVA! acum ceva timp, Andreea Ibacka a vorbit cu sinceritate despre diferența de 8 ani dintre ea și soțul ei, Cabral. Actrița a recunoscut faptul că se mai întâmplă ca uneori să resimtă această diferență între ei, dar, cu toate astea, cei doi au știut să își gestioneze foarte bine problemele, timpul și sarcinile în familie.

„Diferența nu-i nici mare, nici mică. Deși, după anul fabricației, am fi putut să ne cunoaștem chiar la ședințele cu părinții. Acolo unde participam în calități diferite, vreau să spun. Lumea e atât de mică, încât eu am fost colegă de generală cu Artemis, sora lui Cabral. Da, există momente în care simțim diferit tocmai prin prisma etapei pe care o traversăm. Eu i-am înțeles criza vârstei mijlocii (să nu-i spuneți că a pățit el așa ceva!), el a mers pe mâna mea când a venit vorba despre decizia extinderii familiei, despre timing-ul ideal (mă scuzați, nu mi-a ieșit nicio formulare mai puțin pompoasă)”, a declarat Andreea Ibacka într-un interviu pentru VIVA!.

Citește și:
Lidia Buble, surprinsă în ipostaze romantice alături de iubitul ei, Horațiu Nicolau. Gestul elegant făcut de omul de afaceri

Foto; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people