Detaliul emoționant care s-a aflat acum despre discursul prin care Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer

Kate Middleton și-a scris singură discursul prin care a anunțat public că a fost diagnosticată cu cancer la începutul anului.

Detaliul emoționant care s-a aflat acum despre discursul prin care Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer

Kate Middleton a vorbit deschis și sincer, însă cu un ton vizibil emoționat, atunci când a făcut anunțul că a fost diagnosticată cu cancer. O sursă a declarat recent că discursul Prințesei de Wales a fost scris în întregime de către ea, înainte să fie înregistrat și publicat online.

Kate Middleton și-a pregătit singură discursul

„A scris ea însăși fiecare cuvânt”, a declarat duminică o sursă din interior pentru People, referindu-se la discursul video al Prințesei de Wales, care a fost filmat de BBC în grădinile Castelului Windsor săptămâna trecută. 

O altă sursă a adăugat: „Ea însăși a scris cuvintele, le-a rostit personal și a vrut să decidă când este momentul potrivit pentru a da lumii această veste.”

Palatul Kensington a distribuit vineri videoclipul emoționant, în care Kate Middleton a dezvăluit că medicii au descoperit o formă de cancer în corpul ei în urma operației abdominale din ianuarie.

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la momentul respectiv, s-a crezut că starea mea nu este canceroasă. Operația a fost un succes. Cu toate acestea, testele efectuate după operație au descoperit că a fost prezent un cancer. Am făcut tot ce am putut pentru a procesa și gestiona acest lucru în privat, de dragul tinerei noastre familii. Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate, în timp ce eu îmi termin tratamentul. După cum vă puteți imagina, acest lucru a luat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să-i asigurăm că voi fi bine.”, a continuat Prințesa de Wales.

La începutul acestei săptămâni, o sursă de la palat a declarat pentru Page Six că Prințul William, în vârstă de 41 de ani, facea tot posibilul pentru a-și sprijini soția și pe tatăl său, Regele Charles al III-lea, în această perioadă dificilă. Acesta din urmă a fost, de asemenea, diagnosticat cu cancer.

Reacția Regelui Charles al III-lea

Potrivit surselor, Regele Charles al III-lea este „atât de mândru de Kate Middleton pentru curajul ei' de a vorbi despre tratamentul împotriva cancerului, a declarat Palatul Buckingham. Regele, care a fost el însuși diagnosticat cu cancer, este în „cel mai apropiat contact cu iubita sa noră”, se arată într-o scurtă declarație.

Sprijinul a venit imediat pentru Prințesă, care și-a descris diagnosticul drept un „șoc imens' într-un videoclip publicat vineri. Ea a fost supusă unei chimioterapii preventive de la sfârșitul lunii februarie. Prințesa de Wales a spus că au fost „câteva luni incredibil de grele' pentru familia ei, dar că se simte „bine și devine mai puternică în fiecare zi”.

„Majestatea Sa este atât de mândru de Catherine pentru curajul ei de a vorbi așa cum a făcut-o”, a declarat Palatul Buckingham.

Citește și:
Regele Charles al III-lea o felicită pe Kate Middleton pentru curajul de a vorbi despre diagnosticul de cancer

Foto: captura video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people