Detalii inedite din culisele America Express! Ce a dezvăluit acum Irina Fodor: „Este program de armată”

Într-un interviu acordat recent, Irina Fodor a dezvăluit detalii inedite de la filmările America Express.

Detalii inedite din culisele America Express! Ce a dezvăluit acum Irina Fodor: "Este program de armată"

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Irina Fodor este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la Antena 1, care a fost implicată în proiecte televizate renumite. Ea a preluat ștafeta de la Gina Pistol și a prezentat „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, show devenit acum America Express.

Așa cum probabil știi, filmările pentru fiecare sezon America Express durează aproximativ două luni și jumătate, în țări îndepărtate și nu de puține ori periculoase. Cel mai recent sezon s-a filmat în Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile au fost pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Într-un interviu acordat recent, Irina Fodor a dezvăluit detalii inedite de la filmările America Express.

„În primul rând nu vedeți tot show-ul, pentru că se filmează în fiecare zi. Gândiți-vă așa: sunt 9 echipe, în fiecare zi se filmează undeva la 10 ore de brut pentru fiecare echipă, asta înseamnă 90 de ore. Cu ce mai am eu, cu ce mai are Damian, cu jocul înseamnă 100 de ore pe zi. Din 100 de ore pe zi pe TV vedem 3, așadar mai rămân 97 de ore nevăzute. Dar echipa de la editare face o treabă extraordinară, mi se pare că reușește să concentreze foarte bine cele mai tari momente de acolo și acțiunea. Ce nu mai vedeți? Nu vedeți faptul că și eu dorm în mașină în drum spre destinațiile unde trebuie să mă întâlnesc cu concurenții. Așa cum îi vedeți pe ei moțăind prin mașini când prind câte un autostop mai lung, fix așa fac și eu, pentru că am același timp ca și ei, cu plus, minus o jumătate de oră. Nu vedeți faptul că se doarme foarte puțin, asta nu aveți cum să vedeți, se doarme între 4 și 5 ore pe noapte pentru toată lumea, deci este program de armată”, a povestit Irina Fodor pentru Playtech.ro.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Prezentatoarea a recunoscut că întreaga echipă de producție a fost foarte marcată de momentul în care echipa formată din Cleopatra Stratan și Edward Sanda a fost atacată.

„Cred că un moment care ne-a speriat pe toți de altfel a fost momentul în care una dintre echipele noastre împreună cu echipa de concurenți a fost atacată. Pentru ei erau niște hoți oarecare, așa se practică acolo, se pare că toți hoții au armă atunci când îți cer telefonul și banii, dar pentru noi a fost un șoc. În Columbia s-a întâmplat asta. Mai aveam o singură zi ca să trecem în Ecuador, eram chiar la graniță și se pare că acest orășel, lipit de granița cu Ecuadorul, ne-a rezervat această surpriză”, a povestit ea pentru sursa citată.

Citește și:
Ce decizie a luat Simona Pătruleasa, după 15 ani de căsnicie: „Nu am negociat nimic'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people